Καμμένος:Μας πιέζουν να ψηφίσουμε ΠτΔ-Ο Σαμαράς παίρνει τηλέφωνα

Με μήνυμα και όχι τηλεφωνικές κλήσεις περνά στην αντεπίθεση ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Οι πιέσεις που ασκούνται σε εμένα και στους βουλευτές των ΑΝΕΛ, για να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι τεράστιες. Αυτό κατήγγειλε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Ο ίδιος ο κ.Σαμαράς παίρνει τηλέφωνα. Οι πιέσεις είναι τεράστιες. Με παίρνουν τηλέφωνα διάφοροι απίθανοι τύποι, προκειμένου να μου συστήσουν ότι θα πρέπει να ψηφίσουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας», επισήμανε ο κ. Καμμένος, διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα, αν δεν βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Παράλληλα, ο κ.Καμμένος τόνισε ότι έχει επικοινωνήσει με τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που ήταν στους ΑΝΕΛ, προκειμένου να τους ζητήσει να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Έστειλα ένα sms σε τρεις ανεξάρτητους βουλευτές που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ και αυτοί δεν είναι από εκείνους που γονάτισαν. Τους έγραψα ότι ασχέτως από τις διαφορές που έχουμε μεταξύ μας αυτήν τη στιγμή, πρέπει να αποφασίσουν με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και το συμφέρον του ελληνικού λαού» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καμμένος, εκτιμώντας πάντως ότι ο κ.Καπερνάρος δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Όπως κ��ι για τον κ. Γιοβανόπουλο το ελπίζω και το ζητάω και δημόσια και στην κ.Γιαταγάνα. Η κ.Μακρή ξέρω ότι δεν θα ψηφίσει», πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος αποκάλυψε επίσης πως υπάρχουν διαρροές ότι ετοιμάζουν προσωπική επίθεση εναντίον του μέσα στις επόμενες ημέρες.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top