Τη σύγκλιση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών ζητά ο Φ. Κουβέλης

Απέκλεισε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ

Τη σύγκλιση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών ζητά ο Φ. Κουβέλης

​Τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζήτησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στο Action24.

Ο κ. Κουβέλης τόνισε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί πρέπει να μιλήσουν για το θέμα του χρέους, ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να προσκαλέσει σε μία συζήτηση τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευ��ης, Α. Τσίπρα.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι το κόμμα του θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές όποτε αυτές γίνουν, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ αν συμμετέχουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Η πολιτική μας, το πρόγραμμά μας, η ιδεολογία μας , αυτά που διεκδικούμε για την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες, δεν έχουν καμία μα καμία συνάφεια με αυτά που υποστηρίζουν οι ΑΝΕΛ υπό τον κ. Καμμένο. Σε καμία περίπτωση δεν βλέπω πως μπορεί να αρθρωθεί, να συνεργαστεί και να συνδυαστεί μια πολιτική, η οποία θα αναφέρεται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και βεβαίως της ΔΗΜΑΡ. Δεν βλέπω να υπάρχει τέτοιο ενοποιητικό στοιχείο», δήλωσε.

Τέλος διέψευσε και τα σενάρια που τον θέλουν να τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι δεν συζητήθηκε ποτέ το ενδεχόμενο αυτό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top