Π. Σκουρλέτης: «Εμείς θα αποφασίσουμε πότε θα αποκαλύψουμε ονόματα»

«Δεν μας ενδιαφέρει μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού»

Π. Σκουρλέτης: «Εμείς θα αποφασίσουμε πότε θα αποκαλύψουμε ονόματα»

​Τις δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαλύψει τα ονόματα της διαπλοκής στη χώρα όταν αυτός κρίνει, επανέλαβε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Επειδή δεν θέλουμε να δημιουργούμε εντυπώσεις, τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα της διαπλοκής θα το επιλέξουμε εμείς πότε θα τα δώσουμε για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στη μάχη μας εναντίον της διαπλοκής… τελεία και παύλα», είπε ο κ. Σκουρλέτης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε για μια ακόμα φορά την κυβέρνηση ότι κάνει λόγο από τη μια για έξοδο της χώρας από το Μνημόνιο και από την άλλη διαπραγματεύεται την εφαρμογή νέων μνημονιακών μέτρων, ενώ απάντησε και σε όσους από το βήμα της Βουλής και όχι μόνο, διατύπωσαν την Πέμπτη την άποψη ότι υπάρχει ανάγκη για την δημιουργία μια κυβέρνησης ειδικού σκοπού.

«Τι εμπιστοσύνη δείχνουν στην κυβέρνηση, όταν η κα Μπακογιάννη, ο κ. Βλάχος και διάφορα άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, μιλάνε για κυβέρνηση ειδικού σκοπού; Μήπως τελικά πέρα από αυτό που αναπτύσσουν ως πρόταση, στέλνουν ένα μήνυμα και στον κ. Σαμαρά; Μήπως πρώτα και κύρια απευθύνεται στον κ. Σαμαρά αυτή η πρόταση για κυβέρνηση ειδικού σκοπού; Μήπως είναι επανάληψη της υπόθεσης Παπανδρέου, που κατέληξε στην κυβέρνηση Παπαδήμου για να συνεχιστεί όμως η ίδια πολιτική; Εμάς δεν μας αφορά η πρόταση αυτή. Εμείς πιστεύουμε ότ�� η χώρα έχει ανάγκη μιας ισχυρής κυβέρνησης για να μας βγάλει από τα μνημόνια και την κρίση», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top