ΔΕΙΤΕ: Άγρια κόντρα στην Βουλή!

Με αφορμή την παρουσία του διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας

ΔΕΙΤΕ: Άγρια κόντρα στην Βουλή!
Άγρια κόντρα μεταξύ του υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Κεγκερογλου και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου ξέσπασε στη Βουλή, και συγκεκριμένα στην Επιτροπή Κοινω��ικών Υποθέσεων.
Ο κ. Παναγιώταρος απευθυνόμενος στον γενικό διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ΔΟΕ) Γκάι Ράιντερ, ο οποίος έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της Επιτροπής, τον κάλεσε να επισκεφθεί τις γειτονιές της Αθήνας για να δει την πραγματική κρίση και να μη γυρνά σε κλειστούς δρόμους με λιμουζίνες που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Παράλληλα, τον κάλεσε να περπατήσει στους δρόμους για να δει τα κλειστά μαγαζιά, ενώ ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση μοιράζει ψίχουλα στον ελληνικό λαό από το κοινωνικό μέρισμα, το οποίο μάλιστα ισχυρίστηκε ότι το παίρνουν στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί.
Απαντώντας στον Η��ία Παναγιώταρο, ο κ. Κεγκέρογλου, εξήγησε ότι ο Ράιντερ κυκλοφορεί μαζί του με ένα αμάξι Polo δεκαετίας, και απευθυνόμενος στον διευθυντή της ΔΟΕ του, είπε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μισεί τους μετανάστες ενώ παράλληλα τους πουλάει εμπορεύματα μέσω της εταιρίας του.
Resizer.jpg

Σε έντονο ύφος, ο κ. Παναγιώταρος απάντησε ότι η εταιρεία του είναι νόμιμη και όχι όπως το ΠΑΣΟΚ «που με πλαστά τιμολόγια εκατομμυρίων, δεν μπορεί τώρα να δικαιολογήσει πάνω από 15 εκατομμύρια», προσθέτοντας ότι «ψάχνουν να βρουν πού πήγαν 60 εκατομμύρια ευρώ σε μπακαλόχαρτα». Συνεχίζοντας, του ζήτησε να δώσει εξηγήσεις για παράνομο -όπως ισχυρίστηκε- ξενοδοχείο συγγενικού του προσώπου στην Κρήτη, ενώ επιτέθηκε και στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη λέγοντας ότι «τα πήρε» για να κάνει ερωτήσεις στη Βουλή.
Ράιντερ: Η κρίση άφησε την ελληνική κοινωνία με τεράστιες πληγές
«Η κρίση άφησε την ελληνική κοινωνία με τεράστιες πληγές» δήλωσε, εξάλλου, ο Ράιντερ μιλώντας στην Επιτροπή πριν ξεσπάσει ο καυγάς.
Ο διευθυντής ��ης Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας σημείωσε ότι δεν μπορούμε ακόμη να μιλήσουμε για το τέλος της κρίσης, ενώ υπογράμμισε ότι η ΔΟΕ συνεργάστηκε με την Task Force και το υπουργείο Εργασίας για την αδήλωτη εργασία και την ανεργία των νέων εκτιμώντας ότι «τα καταφέραμε σε ένα επίπεδο».
Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στην υπογραφή της γενικής συλλογικής σύμβασης τον Μάρτιο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top