Και ο Σηφουνάκης θα καταψηφίσει τη διάταξη για το γάλα!

«Καταστρέφονται οι τοπικές γαλακτοβιομηχανίες» λένε πολλοί βουλευτές

Και ο Σηφουνάκης θα καταψηφίσει τη διάταξη για το γάλα!
O βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης σε συζήτηση με δημοσιογράφους στο Κοινοβούλιο ανέφερε ότι δεν θα ψηφίσει τη διάταξη για το γάλα καθώς όπως υποστήριξε θα καταστρέψει τις τοπικές γαλακτοβιομηχανίες και θα ανοίξει το δρόμο για την κυριάρχηση των μεγάλων ξένων βιομηχανιών.

«Αυτό το νομοσχέδιο δεν πρόκειται να περάσει από τη Βουλή» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας για το θέμα.

Από την άλλη,ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος φανερά δυσαρεστημένος από τις εξελίξεις, απέφυγε να συμμετάσχει σε «πηγαδάκι» που είχαν δημοσιογράφοι με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς.

Ο κ. Σκορδάς απέρριψε, πάντως τις αιτιάσεις των βουλευτών περί καταστροφής των τοπικών γαλακτοβιομηχανιών. Εξέφρασε την άποψη ότι θα έπρεπε να αφαιρεθεί η σήμανση χαμηλής και υψηλής παστερίωσης και οι γαλακτ��βιομηχανίες να προσδιορίζουν το χρόνο παραγωγής και την διάρκειας ζωής του γάλακτος σε 2, 3, 4 ημέρες και ούτω καθ΄ εξής.

Ο ίδιος απέφυγε, εξάλλου, να δώσει πληροφορίες για τον τρόπο κατάθεσης του σχετικού νομοσχεδίου (ένα ή περισσότερα άρθρα), αλλά και για τον χρόνο κατάθεσης του. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top