Σαμαράς σε Bild: Η Ελλάδα δεν θέλει νέο πακέτο βοήθειας

«Αγωνιστής με εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση» αναφέρει η γερμανική εφημερίδα

Σαμαράς σε Bild: Η Ελλάδα δεν θέλει νέο πακέτο βοήθειας

Ως «αγωνιστή με εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση» περιγράφει η Bild τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στη γερμανική εφημ��ρίδα.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός αντιμετωπίζει τους επικριτές του με εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση» τονίζει η Bild, η οποία χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά «αγωνιστή που προσπαθεί για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας του».

Όπως αναφέρει η Bild, ο κ. Σαμαράς «αντιμετωπίζει τους επικριτές του» και κάνει λόγο για «πάθος με το οποίο συζητά για τα μέτρα λιτότητας που πρέπει να ληφθούν».

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε στους Γερμανούς ότι «η Ελλάδα δεν επιθυμεί νέο πακέτο βοήθειας», ενώ αμφισβήτησε τα στοιχεία που ανέφερε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σχετικά με τον υπολογισμό του ύψους των περιουσιακών στοιχείων και εμφανίστηκε αισιόδοξος, δηλώνοντας ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και δεν επιθυμεί νέο πακέτο βοήθειας.

«Ο κ. Σαμαράς αγωνίζεται για την ανάκτηση της αξιοπιστίας της Ελλάδας και αναφέρει ότι τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας είναι σήμερα καλύτερα σε σχέση με πριν από δύο χρόνια. Κανένας πλέον δεν μιλά για διάλυση της ευρωζώνης» αναφέρει η Bild, η οποία τονίζει ότι ο πρωθυπουργός είναι καλά ενημερωμένος και γνωρίζει ότι η εφημερίδα Bild είναι ένας από τους πιο δριμείς επικριτές του προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top