Αλλάζουν τα πρόστιμα για τα τέλη κυκλοφορίας

Πριμοδότηση στα «καθαρά» – Υπό εξέταση η απόσυρση των παλιών ΙΧ  

Αυτή ήταν η τελευταία χρονιά που πληρώσαμε Τέλη Κυκλοφορίας με το σημερινό σύστημα. Ομάδα Εργασίας στο Υπουργείο Οικονομικών έχει πιάσει ήδη δουλειά και ο προϊστάμενος του οικονομικού ρεπορτάζ του Star Γιώργος Παππούς  αναφέρθηκε στο αν το 2025 μας περιμένει ευχάριστη ή δυσάρεστη έκπληξη.  

Τέλη κυκλοφορίας: Οι 3 τρόποι πληρωμής και το πρόστιμο

Σήμερα, είτε πληρώσεις με μια μέρα καθυστέρηση τα Τέλη είτε μετά από 3 ή 4 μήνες, θα πρέπει να τα πληρώσεις διπλά κι αυτό θεωρείται άδικο. Οι πληροφορίες του Star λοιπόν αναφέρουν ότι από το 2025 το πρόστιμο θα είναι αναλογικό.  

Τέλη κυκλοφορίας: Πριμοδότηση στα «καθαρά» αυτοκίνητα 

Στα πιο δύσκολα, η οδηγία προς την Ομάδα Εργασίας είναι να ληφθούν υπόψη οι τεχνολογικές και οι περιβαλλοντικές εξελίξεις κι αυτό σημαίνει ένα πράγμα: Ότι θα υπάρξει κάποιου είδους πριμοδότηση στα «καθαρά» αυτοκίνητα, κυρίως στα ηλεκτρικά.  

Τέλη κυκλοφορίας: Όλες οι πληροφορίες για παράταση και τρόπους πληρωμής 

Τέλη κυκλοφορίας: «Αγκάθι» τα παλιά αυτοκίνητα - Αναζητούνται κίνητρα απόσυρσης  

«Αγκάθι» είναι τα παλιά αυτοκίνητα, πόσο μάλλον όταν έχουμε τον πιο γερασμένο στόλο στην Ευρώπη. Το να αυξηθούν υπέρμετρα τα Τέλη σε αυτοκίνητα 20 - 25 ετών, θα οδηγούσε σε απόγνωση χιλιάδες οδηγούς, που πολύ απλά δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αλλάξουν. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούνται πόροι- κυρίως κοινοτικοί- προκειμένου να επιδοτηθεί η απόσυρση τους...  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top