Έκπτωση έως 20% στα εισιτήρια υποσχέθηκαν οι ακτοπλόοι

Θα δοθούν ελκυστικά πακέτα διακοπών σε δημοφιλείς προορισμούς

Όσα είπε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος για την ακρίβεια και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια/ βίντεο από «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Για την ακρίβεια στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και τα μέτρα που πρόκειται να λάβει η κυβέρνηση μίλησε ο Άκης Σκέρτσος.

Ακτοπλοϊκά: Απαγορευτικές Οι Τιμές Των Εισιτηρίων - Video

«Υπάρχει ένα σημαντικό ζήτημα στο ύψος των τιμών των εισιτηρίων στις ακτοπλοϊκές γραμμές. Έγιναν συσκέψεις… Υπάρχει μια αύξηση, η οποία φαίνεται να είναι κοντά στο 20%» είπε ο υπουργός Επικρατείας  στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και απέδωσε την αύξηση αυτή στις αυξήσεις του κόστους των καυσίμων, των μισθών των εργαζομένων και των ασφαλίστρων των εταιριών.

Παράλληλα, σημείωσε ότι οι εκπτώσεις θα ξεκινήσουν από τα δρομολόγια κορμού, ότι θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για αποκλιμάκωση και ότι «θα δοθούν ελκυστικά πακέτα τιμών στα ακτοπλοϊκά στις δημοφιλείς γραμμές μέχρι το τέλος του καλοκαιριού».

Πόσο κοστίζουν φέτος τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για δημοφιλείς προορισμούς

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται αποφάσεις, όπως είπε, και εντός του Ιουλίου θα αρχίσουν να εφαρμόζονται οι πρώτες μειώσεις. 

Προτεραιότητα για τα φθηνά πακέτα θα έχουν οι οικογένειες και οι δικαιούχοι κοινωνικού τουρισμού

Αναφερόμενος στη χθεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τους ακτοπλόους, είπε πως οι άνθρωποι της αγοράς υποσχέθηκαν έκπτωση στα εισιτήρια που θα φτάνει το 20%. Τόνισε ακόμη πως θα δοθούν ελκυστικά πακέτα τιμών μέχρι το τέλος του καλοκαιριού στις δημοφιλείς γραμμές.

Επίσης ανέφερε πως δε θα δοθεί Ship Pass για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αναφέροντας πως οι πολίτες μπορούν να κάνουν χρήση του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top