Νέα παράταση για «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» - Η νέα διορία

Για την υλοποίηση των παρεμβάσεων

Νέα παράταση για «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» - Η νέα διορία

Παράταση μέχρι και το Σάββατο 15 Ιουλίου 2023 για την υλοποίηση των παρεμβάσεων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» έδωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στους ωφελούμενους.

Η παράταση αυτή, όπως τονίζει το υπουργείο, είναι η τελευταία και κρίνεται επιβεβλημένη για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Κοινωνικός Τουρισμός 2023: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν ήταν λίγοι όσοι είχαν ξεκινήσει τις εργασίες, αλλά στη συνέχεια τις «πάγωσαν» λόγω της αύξησης των τιμών στα οικοδομικά υλικά, λόγω της κρίσης.

Εξοικονομώ 2023: Οι δικαιούχοι, τα κριτήρια και τα ποσά – Πίνακες

Υπενθυμίζεται πως από τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 παραμένει ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων (exoikonomo2023.gov.gr) του προγράμματος «Εξοικονομώ 2023», η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Κοινωνικός Τουρισμός 2023: Πώς θα κάνετε ένσταση – Πόσο χρόνο έχετε

Το νέο Πρόγραμμα εντάσσεται στις εμβληματικές δράσεις που χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και το RePower, με συνολικό προϋπολογισμό 300 εκατ. ευρώ, από τα οποία διατίθενται 60 εκατ. ευρώ αποκλειστικά για ευάλωτα νοικοκυριά, με στόχο την καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top