Πόσο καιρό πρέπει να δουλέψεις για να γίνεις εκατομμυριούχος

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα έρευνας και για την Ελλάδα 

εργαζόμενοι

102…  χρόνια και ένα μήνα χρειάζεται να δουλέψουν  αδιάκοπα οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα προκειμένου να γίνουν εκατομμυριούχοι! 

Χωρίς αύξηση στον μισθό φέτος τo 80% των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

Στην έρευνα της Picodi.com  οι αναλυτές υπολόγισαν πόσα χρόνια επαγγελματικής απασχόλησης χρειάζονται για να κερδίσετε ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι αναλυτές έλαβαν υπόψη τους μέσους μισθούς των κατοίκων διάφορων χώρων.

Ο χρόνος που  χρειάζεται για να γίνεις εκατομμυριούχος    

102 χώρες συμπεριλήφθηκαν στην κατάταξη της έρευνας. Αν συνοψίσουμε όλα τα χρήματα που παίρνει ένας μέσος εργαζόμενος, οι πολίτες της Ελβετίας θα κερδίσουν το πρώτο τους εκατομμύριο γρηγορότερα – 15 χρόνια και 3 μήνες. Η δεύτερη θέση ανήκει στη Σιγκαπούρη με 18 χρόνια και 2 μήνες. Οι πολίτες του Λουξεμβούργου πρέπει να εργαστούν 4 μήνες περισσότερο – 18 χρόνια και 6 μήνες. Οι ΗΠΑ και η Ισλανδία κλείνουν την πρώτη 5άδα με 21 χρόνια και 3 μήνες και 22 χρόνια και 5 μήνες αντίστοιχα.

Ο χρόνος που χρειάζεται για να αποκτήσεις ένα εκατομμύριο ευρώ

Ο χρόνος που χρειάζεται για να αποκτήσεις ένα εκατομμύριο ευρώ

Οι κάτοικοι της Ελλάδας χρειάζονται 102 χρόνια και ένα μήνα και βρίσκονται στη 49η θέση αυτής της έρευνας. Οι Ισπανοί χρειάζονται να εργαστούν το μισό: 49 χρόνια και 4 μήνες. Στην Κύπρο 62 χρόνια και 10 μήνες. Η Ελλάδα βρίσκεται ενδιάμεσα τη Μαλαισία (101 χρόνια και 11 μήνες) και Κόστα Ρίκα (105 χρόνια και 10 μήνες)

Ένα εκατομμύριο ευρώ αξίζει πάνω από 500 χρόνια εργασίας στη Νιγηρία (554 χρόνια), την Ουγκάντα (559 χρόνια και 8 μήνες), την Αίγυπτο (646 χρόνια και 8 μήνες) και το Πακιστάν (664 χρόνια και 6 μήνες).

Διαβάστε την έρευνα της Picodi.com 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top