ΔΥΠΑ: Από σήμερα η πληρωμή επιδομάτων και του δώρου Πάσχα

Ποιοι… πάνε ταμείο

Το δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους θα πρέπει να καταβληθεί έως τις 12 Απριλίου, Μεγάλη Τετάρτη / Βίντεο: Open

Από σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, ξεκινά η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας, του επιδόματος εργασίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Πάσχα σε επιδοτούμενους ανέργους, σε δικαιούχους του επιδόματος εργασίας, στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας και σε δικαιούχους του επιδόματος γονικής άδειας.

Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Πάσχα θα γίνουν αυτόματα με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Δώρο Πάσχα 2023: Πότε θα πληρωθεί – Πόσα θα πάρετε

Οι δικαιούχοι δε χρειάζεται να προβούν σε κάποια ενέργεια για να λάβουν το επίδομα ή το δώρο, ενώ δεν υφίσταται και κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης.

ΔΥΠΑ: Έμειναν μόνο 1.000 θέσεις για την επιδοτούμενη εργασία σε νέους

Οι πληρωμές εμφανίζονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών, μετά την καταβολή τους από την ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης – πρώην ΟΑΕΔ).

Καλάθι των Νονών: Ολόκληρη η λίστα με τα καταστήματα που συμμετέχουν

Σημειώνεται ότι η προπληρωμή των επιδομάτων όσων ανέργων έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα από 31 Μαρτίου 2023 έως 23 Απριλίου 2023, θα πραγματοποιηθεί μετά τη δήλωση παρουσίας, η οποία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr (gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων).

Ποια επιδόματα αυξάνονται μαζί με τον κατώτατο μισθό

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top