Market Pass: Έγιναν ήδη εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις!   

Για τους δικαιούχους για τους οποίους άνοιξε η πλατφόρμα  

Εκατοντάδες χιλιάδες αιτήσεις έχουν ήδη γίνει για το Market Pass, καθώς άνοιξε σήμερα η πλατφόρμα για τους δικαιούχους που έχουν ΑΦΜ που λήγει από το 1 ως το 4. 

Market Pass: Απαραίτητο το NFC για να λάβετε το σύνολο της επιδότησης

Όπως δήλωσε στο Star o υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, υποβάλλονται 10 αιτήσεις το δευτερόλεπτο και πριν καν κλείσει το πρώτο 24ωρο, οι αιτήσεις ξεπερνούν ήδη τις 300.000.

Πού θα είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ο Πιερρακάκης με απόφαση Μητσοτάκη

Τα... SOS του Μarket Pass

H 6μηνη επιδότηση κλιμακώνεται από τα 132 ως 600 ευρώ ανάλογα με τα μέλη του νοικοκυριού. ;Eμια Τετραμελής οικογένεια δικαιούται 52 ευρώ τον μήνα ή 312 ευρώ συνολικά. 

Market Pass: Οι αιτήσεις και οι προθεσμίες

Market Pass: Οι αιτήσεις και οι προθεσμίες  

Market Pass: Από την Παρασκευή αιτήσεις και μέσω ΚΕΠ

Οι πολίτες έχουν δύο επιλογές:  

Η πρώτη είναι η πίστωση του ποσού στην ψηφιακή κάρτα στο κινητό. Σε αυτή την περίπτωση θα λάβουν το 100%  της ενίσχυσης. Υπάρχει όμως και η κατάθεση στην τράπεζα όπου θα πάρουν το 80% του ποσού που δικαιούνται. 

Προσοχή! Όσοι είναι δηλωμένοι ως φιλοξενούμενοι στη φορολογική δήλωση, δεν δικαιούνται επιδότησης και προστίθενται στα μέλη νοικοκυριού. 

Η προθεσμία για το market pass είναι μέχρι τις 15 Μαρτίου. Οι πληρωμές θα γίνουν ως τις 3 Μαρτίου για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι τέλος του μήνα και έως τις 20 Μαρτίου για αιτήσεις έως τις 15 Μαρτίου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top