Φοιτητικό επίδομα στέγασης: Αύξηση 50% ή διπλασιασμός για συγκατοίκηση 

Στα 1.500 – 2.000 ευρώ το επίδομα όπως ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης  

Οι φοιτητές είναι από τους κερδισμένους των εξαγγελιών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 86η ΔΕΘ, καθώς όπως ανακοίνωσε στην ομιλία του στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, το επίδομα στέγασης αυξάνεται κατά 50% ή και διπλασιάζεται.   

Η αύξηση του επιδόματος στέγασης

Η αύξηση του επιδόματος στέγασης (πηγή: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού)  

Μητσοτάκης: 21 μέτρα στήριξης-250 ευρώ τον Δεκέμβριο σε 2.300.000 πολίτες 

Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε συγκεκριμένα για το φοιτητικό επίδομα στέγασης: 

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Διπλή παρέμβαση στο φυσικό αέριο»

«Αυξάνεται αμέσως το φοιτητικό επίδομα στέγασης από τα 1.000 στα 1.500 ευρώ. Θα διευκολυνθεί έτσι η καθημερινότητα δεκάδων χιλιάδων φοιτητών και σπουδαστών στις πόλεις όπου φοιτούν.  Επιπλέον, για τους δικαιούχους φοιτητές που αποφασίζουν να συγκατοικήσουν στην ίδια μισθωμένη κατοικία, το επίδομα αυξάνεται στα 2.000 ευρώ ανά άτομο».

Μητσοτάκης ΔΕΘ: Όλα τα Μέτρα Στήριξης που εξήγγειλε 

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγηση στεγαστικού επιδόματος υποβάλλεται στην ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος https://stegastiko.minedu.gov.gr από τον δικαιούχο του επιδόματος, δηλαδή τον γονέα ή τον κηδεμόνα του φοιτητή, σύμφωνα με το άρθρο 11 του ν. 4172/2013 (Α’ 167).

Για την είσοδο στην ηλεκτρονική εφαρμογή χρησιμοποιείται το όνομα χρήστη (username) και ο κωδικός (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top