Χρυσός Οδηγός: Λανσάρισμα Αξιολογήσεων στο xo.gr

Νέα καμπάνια για τη δυνατότητα αξιολόγησης επιχειρήσεων και όχι μόνο

Χρυσός Οδηγός – Λανσάρισμα Αξιολογήσεων Στο xo.gr

Με νέα omni-channel καμπάνια ο Χρυσός Οδηγός λανσάρει τη νέα δυνατότητα που δίνεται στους 4 εκατομμύρια χρήστες (μηνιαίως) να αξιολογούν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταστήματα για την ποιότητα των υπηρεσιών τους μέσω του xo.gr.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα σε ένα online directory, να μπορούν επί τόπου να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες επιχειρήσεις που πλέον θα φέρουν και αξιολογήσεις, αλλά και να αξιολογήσουν οι ίδιοι τις επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονται καθημερινά. Οι επαγγελματίες, με τη σειρά τους, μπορούν να ενημερωθούν ότι έλαβαν αξιολόγηση και να απαντήσουν.

Χρυσός Οδηγός: Λανσάρισμα Αξιολογήσεων στο xo.gr

Για το νέο αυτό χαρακτηριστικό, δημιουργήθηκε τηλεοπτικό σποτ, ραδιοφωνικά jingles και video content για YouTube & Tik-Tok από τη διαφημιστική εταιρία Think Plus που με σύγχρονο και χιουμοριστικό τρόπο προσπαθεί «να αποκαλύψει» στον Έλληνα καταναλωτή την κρυμμένη δύναμη που πλέον έχει στα χέρια του να «βάζει reviews» σε όλους – κι όχι μόνο σε ξενοδοχεία και εστιατόρια! Η ενέργεια συνοδεύεται από κλήρωση με έπαθλο ένα Apple iPhone 13 Pro Max, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι εγγραφούν στο myXO του xo.gr μέχρι 15.09.2022

Η Γεωργία Παπακώστα, Head of XO, δήλωσε σχετικά:

«Έχει ωριμάσει η συνθήκη, ώστε οι καταναλωτές να συνειδητοποιήσουν τη δύναμη τους και να επιβραβεύσουν όλους τους επαγγελματίες που παρέχουν υψηλό level υπηρεσιών, αλλά και να σημειώσουν σημεία προς βελτίωση.

Ταυτόχρονα και οι επαγγελματίες γνωρίζουν ότι η κριτική μπορεί να γίνει χρήσιμο εργαλείο και πλέον είναι εξοικειωμένοι και οι ίδιοι με την ανταλλαγή feedback με την αγορά τους. Έτσι, αμφότεροι θα μπουν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με προσδοκώμενο αποτέλεσμα την βελτίωση της εμπειρίας των καταναλωτών από όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top