Συντάξεις Ιουνίου 2022: Από σήμερα οι πληρωμές - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Μαζί καταβάλλονται κύριες και επικουρικές

Από σήμερα, Τετάρτη 25 Μαΐου, θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων Ιουνίου 2022, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 31 Μαΐου 2022.

Υπενθυμίζεται ότι οι κύριες και οι επικουρικές καταβάλλονται την ίδια ημερομηνία.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων Ιουνίου 2022

- Στις 25 Μαΐου 2022, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Ξεκινά η έκδοση συντάξεων fast track και «συντάξεων εμπιστοσύνης»

- Στις 26 Μαΐου 2022, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

NAT: Μηδενίστηκαν οι ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις

- Στις 27 Μαΐου 2022, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Πώς θα πάρουν σύνταξη όσοι έχουν οφειλές – Τι αλλάζει

- Στις 30 Μαΐου 2022, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ και υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (μισθωτών).

- Στις 31 Μαΐου 2022, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων από τον ΟΠΕΚΑ.

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Ιουνίου θα καταβληθούν, όπως το Δημόσιο τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top