Optima bank: Εγκαίνια για το 26ο υποκατάστημά της στο Κολωνάκι

Δυναμική ανάπτυξη για την πρώτη τράπεζα της «μεταμνημονιακής» εποχής

Η Optima Bank επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητές της με την έναρξη της λειτουργίας του νέου της καταστήματος που άνοιξε σήμερα στο Κολωνάκι. 

Το 26ο κατάστημα της Optima Bank υποδέχεται από σήμερα το κοινό στη γωνία των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Ηροδότου στην «καρδιά» της πρωτεύουσας. 

«Σε μία περίοδο που η χώρα έχει ανάγκη την στήριξη όλων μας επενδύσαμε σε μία διαφορετική τραπεζική φιλοσοφία. Η απόφασή μας αυτή δικαιώνεται και ήδη έχουμε περάσει σε οργανική κερδοφορία από τον 21ο μήνα και το δεύτερο εξάμηνο του 2021 φαίνεται κι αυτό εξαιρετικά αισιόδοξο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Optima Bank, Γιώργος Τανισκίδης. 

Η τράπεζα κατάφερε μέσα στους 26 μήνες της λειτουργίας της να ξεχωρίσει τόσο για τις καινοτομίες που εισήγαγε στην προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών της, όσο και για την χρηματοδοτική στήριξη που προσφέρει σε κάθε υγιή επιχείρηση, η οποία έχει επιβιώσει από την κρίση.

«Ήδη σε δύο χρόνια λειτουργίας έχουμε χορηγήσει πάνω από 1 δις δάνεια σε επιχειρήσεις και αυτό σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε, γιατί έτσι αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας στην κοινωνία και στην οικονομία» δηλώνει ο Δημήτρης Κυπαρίσσης, Διευθύνων Σύμβουλος Optima Bank. 

Βασισμένη στο τρίπτυχο «απλή, ευέλικτη, σύγχρονη» η Optima Bank δυναμώνει την παρουσία της στην καρδιά της Αθήνας, σε έναν χώρο σύγχρονο που εκπέμπει αισιοδοξία 

«Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε ιδιώτες και επιχειρηματίες, πελάτες που αναζητούν μια τράπεζα που απαντά άμεσα και αποτελεσματικά στις διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες τους» δηλώνει ο Γιάννης Βλάχος, Διευθυντής του νέου καταστήματος της Optima Bank στο Κολωνάκι. 

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της τράπεζας έδωσε το παρόν και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top