Επίδομα 534 ευρώ: Νέες πληρωμές σήμερα – Ποιοι είναι δικαιούχοι

Αναλυτικά οι κατηγορίες των εργαζομένων που θα πάρουν χρήματα

Νέα μέτρα για την ενίσχυση των μακροχρόνια ανέργων και των εποχικά εργαζόμενων στον τουρισμό προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης

Σε 4.226 δικαιούχους καταβάλλεται σήμερα η αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Οι πληρωμές για το επίδομα των 534 ευρώ αφορούν στις εξής κατηγορίες:

-Σε αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων έτους 2020 για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 425.108 ευρώ. Συνολικά 729 πληρωμές δικαιούχων.

Ερχονται μέτρα για μακροχρόνια άνεργους και εργαζόμενους στον τουρισμό

-Σε αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2021, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 752.021 ευρώ. Συνολικά 1.705 πληρωμές δικαιούχων.

Τα νέα μέτρα στήριξης: Τι ανακοινώθηκε για επίδομα 534 ευρώ και ενοίκια

-Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 37.548 ευρώ. Συνολικά 80 πληρωμές δικαιούχων.

Εβδομάδα πληρωμών με συντάξεις, επιδόματα και αποζημίωση ειδικού σκοπού

-Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού, ξεναγών και τουριστικών συνοδών και άλλων εργαζομένων ειδικών κατηγοριών που απασχολούνται στον κλάδο του τουρισμού, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 912.688 ευρώ. Συνολικά 1.712 πληρωμές δικαιούχων. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top