Ανοιχτά τα ανθοπωλεία σήμερα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Μία εξαίρεση στο lockdown... για την ημέρα των ερωτευμένων

Το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τις προετοιμασίες των ανθοπωλείων με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου- 13/02/21

Κανονικά λειτούργησαν χθες τα ανθοπωλεία αλλά και σήμερα θα παραμείνουν ανοιχτά για χάρη των ερωτευμένων, παρά το lockdown. Ο Άγιος Βαλεντίνος «έσωσε» τους ιδιοκτήτες των ανθοπωλείων που περιμένουν από τον Άγιο του έρωτα να «ζεστάνει» λίγο τα ταμεία τους. Αναβρασμός ωστόσο υπήρχε το Σάββατο και στα κρεοπωλεία, αφού είναι γνωστό πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι. 

Ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά το Σαββατοκύριακο 13 - 14/2

Η ημέρα των ερωτευμένων θα εορταστεί φέτος στο σπίτι, εφόσον δυνατότητα για ένα ρομαντικό δείπνο σε κάποιο εστιατόριο ή οποιαδήποτε άλλη έξοδο που να περιλαμβάνει την εστίαση, δεν υπάρχει. Το lockdown αλλά και η «Μήδεια» δεν αφήνουν και πολλές επιλογές, άρα οι ερωτευμένοι θα αναγκαστούν να γιορτάσουν ... μέσα στο σπίτι τον έρωτά τους. 

Κόκκινα τριαντάφυλλα για την ημέρα των ερωτευμένων- φωτογραφία Eurokinissi

Κόκκινα τριαντάφυλλα για την ημέρα των ερωτευμένων- φωτογραφία Eurokinissi

Ανεξαρτήτως συνθηκών όμως, το «σ΄αγαπώ» θα ακουστεί και φέτος και θα συνοδευτεί παραδοσιακά με ένα κατακόκκινο μπουκέτο λουλούδια.
«Σίγουρα το κόκκινο τριαντάφυλλο είναι η πρώτη επιλογή της ημέρας» λέει στο Star, ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου.  

Τούρτα σε σχήμα καρδιάς για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου- φωτογραφία Eurokinissi

Τούρτα σε σχήμα καρδιάς για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου- φωτογραφία Eurokinissi

Εκτός από τα ανθοπωλεία, ζαχαροπλαστεία και φούρνοι προετοιμάζονται να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους, με τούρτες και γλυκίσματα στο κλίμα της ημέρας των ερωτευμένων.

Ωράριο λειτουργίας και SMS μετακίνησης

Τα ανθοπωλεία στην Αττική λειτουργούν κατ’ εξαίρεση το σαββατοκύριακο 13 - 14 Φεβρουαρίου και μόνο με τηλεφωνικό ραντεβού. Το ωράριο λειτουργίας τους είναι 9:00 π.μ. έως 5:30 μ.μ. 

Οι καταναλωτές εφόσον έχουν κλείσει το ραντεβού τους, μπορούν να μετακινηθούν, έχοντας στείλει μήνυμα με τον κωδικό 2 στο 13033.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top