Ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά το Σαββατοκύριακο 13 - 14/2

Προσοχή: Δε λειτουργεί το click away 

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο  γ.γ. Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, για το ποια καταστήματα θα λειτουργούν κατά το lockdown στην Αττική και πώς

Μόνο τα καταστήματα τροφίμων από τις 7 π.μ. μέχρι τις 5.30 μ.μ. (τα σούπερ μάρκετ, τα ιχθυοπωλεία και τα κρεοπωλεία το Σάββατο, τα μίνι μάρκετ, οι φούρνοι - ζαχαροπλαστεία και την Κυριακή), τα φαρμακεία, τα πρατήρια υγρών καυσίμων, αλλά εκτάκτως και τα ανθοπωλεία ( λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου) θα είναι ανοικτά από το λιανεμπόριο στην Αττική και σε όσες άλλες περιοχές έχει επιβληθεί ολικό lockdown, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.   

 Χαρδαλιάς: Σε ολικό lockdown και Αχαΐα - Εύβοια 


Οι καταναλωτές δεν πρέπει να ξεχνούν ότι δυνατότητα αγορών με ραντεβού για παραλαβή προϊόντων εκτός καταστήματος (click away) δεν υπάρχει πλέον, για όλες τις μέρες, όπως φυσικά και δυνατότητα click in shop (παραλαβή εντός του καταστήματος).

Μητσοτάκης: Lockdown - φυσαρμόνικα μέχρι το Πάσχα

Εξακολουθεί να υπάρχει πάντα η δυνατότητα αγορών από eshop (λόγος άλλωστε για τον οποίο επανήλθε η απαγόρευση πώλησης συγκεκριμένων καταναλωτικών αγαθών από τα σούπερ μάρκετ).

Όλα τα μέτρα για τη λειτουργία της αγοράς σε πίνακες    

Ανοιχτά θα είναι μόνο για delivery και για take away όσα καταστήματα εστίασης εξακολουθούν να λειτουργούν για τον συγκεκριμένο λόγο.     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top