Τι θα γίνει με τις χειμερινές εκπτώσεις - Πότε ξεκινούν, πόσο θα διαρκέσουν

Ποια η διαφορά του click in shop με το click away

Δείτε στο video την αποκάλυψη που είχε κάνει η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το click in shop

Τα πάνω κάτω έφερε στο λιανεμπόριο το νέο κλείσιμο των καταστημάτων (βιβλιοπωλείων, και όσων λειτουργούσαν με τη μέθοδο click away) από τις 3 έως τις 10 Ιανουαρίου, καθώς οι έμποροι ήλπιζαν σε κινητικότητα της αγοράς μετά το δεύτερο lockdown. Tώρα οι ελπίδες στρέφονται προς τις χειμερινές εκπτώσεις που παραδοσιακά ξεκινούν τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται την τελευταία του Φεβρουαρίου. 

Βασιλακόπουλος: «Αύξηση 8-9% των κρουσμάτων από το click away»

«Η μέθοδος ανοίγουμε- κλείνουμε και οι τεράστιες ζημιές που αυτή δημιουργεί είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε τραγικά αποτελέσματα, σε κλείσιμο χιλιάδων καταστημάτων και παράλληλα σε απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας» σημειώνει ο εμπορικός σύλλογος Πειραιά. 

Αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε τις επιδημιολογικές συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αφου η προστασία της δημόσιας υγείας είναι η βασική προτεραιότητα όλων. Όμως δεν κατανοούμε γιατί το λιανεμπόριο μπαίνει για άλλη μια φορά στο στόχαστρο, αφού τα καταστήματα παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ανταποκρίθηκαν μέχρι πρότινος με κάθε ασφαλή τρόπο στις ανάγκες των πελατών τους

Τι θα γίνει με τις εκπτώσεις βάσει των όσων ισχύουν μέχρι τώρα;

Αν και εφόσον τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα και τα περιοριστικά μέτρα ισχύσουν ως τις 10 Ιανουαρίου, τότε η έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων θα σημάνει στις 11 Ιανουαρίου με τη μέθοδο του  click away, του click in shop και των ηλεκτρονικών αγορών. Αν όλα κυλήσουν ομαλά αναμένεται να διαρκέσουν έως τις 27 Φεβρουαρίου, όμως δεν αποκλείεται να παραταθούν.

Lockdown: Τι θα γίνει με τις προγραμματισμένες παραγγελίες click away 

Ποια η διαφορά του click in shop με το click away

Να σημειωθεί ότι όπως είχε αποκαλύψει η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στις 15 Ιανουαρίου θα αλλάξει και πάλι ο τρόπος που ψωνίζουμε, καθώς στη ζωή μας θα μπει το click in shop.

Πότε ανοίγει το λιανεμπόριο - Tι θα γίνει με το click in shop

H διαφορά του με το click away είναι ότι θα κλείνουμε ραντεβού, θα μπαίνουμε μέσα στο κατάστημα και θα μπορούμε να δοκιμάζουμε το προϊόν που θέλουμε, θα το πληρώνουμε και θα φεύγουμε. Κι αυτό βέβαια, με μέτρα και περιορισμούς (μάσκα, αριθμός ατόμων ανά τετραγωνικά).Στα μικρά συνοικιακά καταστήματα, επιτρέπεται μόνο ένα άτομο μέσα το οποίο θα έχει κλεισμένο το ραντεβού του.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top