Επίδομα 534 ευρώ: Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση

Για να δηλωθούν οι αναστολές συμβάσεων εργασίας

Επίδομα 534 ευρώ

Έως την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου μπορούν οι πληττόμενοι εργοδότες από την κρίση του κορωνοϊού για να δηλώσουν τις αναστολές συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων τους για τον μήνα Αύγουστο αλλά και όσους έχουν εντάξει στη δεύτερη φάση του προγράμματος «Συν -Εργασία».

Οι εργοδότες θα πρέπει να υποβάλουν τις δηλώσεις των αναστολών συμβάσεων εργασίας για τον περασμένο μήνα και της δεύτερης φάσης του προγράμματος «Συν – Εργασία» στο Πληροφοριακό Σύστημα «Eργάνη».

Παράταση της αναστολής συμβάσεων – Πότε θα γίνει η επόμενη πληρωμή

Την ίδια στιγμή και οι εργαζόμενοι θα πρέπει έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα  supportemployees.yeka.gr για τη χορήγηση του επιδόματος 534 ευρώ.

Επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους του επισιτισμού, του τουρισμού, των μεταφορών, του πολιτισμού, του αθλητισμού και κάθε άλλου κλάδου, που πλήττεται βάσει ΚΑΔ, θα πρέπει να υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις έως και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στο Πληροφοριακό Σύστημα «Εργάνη» για τους εργαζόμενους των οποίων η σύμβαση τους τέθηκε σε αναστολή τον Αύγουστο.

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις, εποχικής λειτουργίας ξενοδοχειακών ή τουριστικών καταλυμάτων και τουριστικών λεωφορείων.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top