Προσλήψεις 1.209 μόνιμων σε φορείς του υπουργείου Υγείας

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

προσλήψεις ΑΣΕΠ

Να υποβάλλουν αιτήσεις για τις 1.209 μόνιμες θέσεις, με σειρά προτεραιότητας, σε φορείς του υπουργείου Υγείας μπορούν οι ενδιαφερόμενοι.

Η σχετική πλατφόρμα άνοιξε από χθες, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, και αφορά υποψηφίους των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ.

Αλλάζουν όλα στις προσλήψεις του Δημοσίου με το νέο σύστημα του ΑΣΕΠ 

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη (παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τις ανωτέρω κατηγορίες εκπαίδευσης λήγει την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00. Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους θα υποβληθούν πριν από την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και λήγει την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 14:00.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

•    ΠΕ: 113 θέσεις
•    ΤΕ: 483 θέσεις
•    ΔΕ: 404 θέσεις
•    ΥΕ: 209 θέσεις

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top