Αναδρομικά: Ανακοινώσεις από Μητσοτάκη εντός της εβδομάδας

Πέτσας: Δεν υπάρχει λόγος για προσφυγές συνταξιούχων

Τον τρόπο και τον χρόνο καταβολής των αναδρομικών των συνταξιούχων θα ανακοινώσει εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στον Σκάι, η κυβέρνηση σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων και μελετά το συνολικό ποσό.

Αναδρομικά - Συντάξεις: Ποιοι τα δικαιούνται και πόσα θα πάρουν

Πρόσθεσε ότι κανείς δεν πρέπει να κάνει προσφυγές για να πάρει τα χρήματά του, αλλά πρέπει να περιμένει λίγες ημέρες για να ανακοινωθούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης.

«Θα πρέπει να μελετήσουμε την απόφαση για να δούμε τι ακριβώς αφορά, ώστε να δούμε την δημοσιονομική επίπτωση στον προϋπολογισμό», είπε και συμπλήρωσε ότι την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τον τρόπο και τον χρόνο καταβολής των αναδρομικών, σημειώνοντας ότι θα υπάρξει οριζόντια λύση και δεν χρειάζεται κανείς να κάνει προσφυγή.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Τουρκία, σε σχέση με την απόφαση Ερντογάν για μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί, ο κ. Πέτσας τόνισε πως ο ναός είναι ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς και «μνημείο με φερετζέ δεν υπάρχει».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top