Επίδομα 800 ευρώ: Στις 60.000 οι αιτήσεις από την πρώτη μέρα

Σήμερα υποβάλουν αίτηση όσων το ΑΦΜ λήγει σε 2

χρήματα

Με πολύ ικανοποιητικό ρυθμό ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα υποβολής των αιτήσεων για το επίδομα των 800 ευρώ από τους εργαζόμενους, που εργάζονται σε επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού.

Επίδομα 800 ευρώ: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πώς θα το πάρετε

Πηγές του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκτιμούσαν χθες πως μέχρι τα μεσάνυχτα, οι αιτήσεις θα έφταναν στις 60.000.
Υπενθυμίζεται ότι, στην υπεύθυνη δήλωση που καλούνται να υποβάλουν οι εργαζόμενοι, εκτός των προσωπικών τους στοιχείων και του αριθμού πρωτοκόλλου καταχώρισης της υπεύθυνης δήλωσης του εργοδότη στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», συμπεριλαμβάνονται και τα στοιχεία του προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού τους (ΙΒΑΝ).

Κορωνοϊός: Έτσι θα πληρώσετε 40% μειωμένο ενοίκιο

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν και το αν μισθώνουν κύρια κατοικία, καθώς και τα στοιχεία του εκμισθωτή και του μίσθιου ακινήτου, προκειμένου να τύχουν της έκπτωσης 40% στην καταβολή του ενοικίου. 

Τετράμηνη αναστολή για φορολογικές υποχρεώσεις και έκπτωση 25%

Σήμερα στην πλατφόρμα supportemployees.yeka. gr υποβάλλουν αιτήσεις οι εργαζόμενοι που το ΑΦΜ τους λήγει στον αριθμό 2. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 10 Απριλίου, ενώ τα χρήματα θα καταβληθούν στους δικαιούχους σταδιακά έως 30 Απριλίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top