Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις – Ανοικτά την Κυριακή 3 Νοεμβρίου τα καταστήματα

Πότε πέφτουν Black Friday και Cyber Monday

Ψώνια

Μήνας αγορών θα είναι (και) ο φετινός Νοέμβριος, αφού σήμερα Παρασκευή ξεκίνησαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις,  ενώ σε λίγες ημέρες έρχονται οι Black Friday και Cyber Monday.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου, ενώ τα καταστήματα θα λειτουργήσουν και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 11.00 - 18.00, όπως είναι το προτεινόμενο ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Η αμερικανόφερτη Black Friday, με τη μεγάλη πτώση τιμών και τις ασύλληπτες προσφορές, πέφτει την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

Ο θεσμός τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί στην Ευρώπη και την Ελλάδα, με όλο και περισσότερους λιανέμπορους να συμμετέχουν.

Λίγες ημέρες μετά, στις 2 Δεκεμβρίου, ακολουθεί η Cyber Monday για όσους θέλουν αγορές σε χαμηλές τιμές, αλλά διαδικτυακά.

Το τέλος των ενδιάμεσων εκπτώσεων ζητούν οι έμποροι

Υπενθυμίζεται πως σε συνάντησή τους τον Ιούλιο με τον  υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση, οι εκπρόσωποι της ΕΣΕΕ ζήτησαν την κατάργηση του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, καθώς υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει ουσιαστική αύξηση στον τζίρο των επιχειρήσεων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top