Νέο ιστορικό ρεκόρ: Κάτω και από το 2% το δεκαετές ελληνικό ομόλογο!

Μπαράζ θετικών ειδήσεων για την ελληνική οικονομία

Στη δήλωση του επιτρόπου Πιερ  Μοσκοβισί, στα ΝΕΑ, ότι «Θα καταργήσουμε τη θέση του επικεφαλής της τρόικας για την Ελλάδα. Η θέση αυτή δεν χρειάζεται πλέον» δήλωσε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που παρουσίασε η Κατερίνα Παναγοπούλου.  

Όπως διευκρίνισε, αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει και τρόικα, αλλά ότι απλώς η οικονομία βελτιώνεται τόσο, ώστε δεν χρειάζεται πλέον ένας τεχνοκράτης να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την Ελλάδα. «Μετά απο 10 χρόνια οι Βρυξέλλες χαλαρώνουν» σχολίασε 

Η Κ. Μακρή αναφέρθηκε και στις άλλες καλές ειδήσεις για την ελληνική οικονομία. «Το επιτόκιο του δεκαετούς ομολόγου έκλεισε κάτω απο το 2 %, που είναι ιστορικό ρεκόρ και δείχνει ότι δεν έχουμε ανάγκη πια τους δανειστές». 

Επισήμανε ακόμα ότι οι Βρυξέλλες έδωσαν το «πράσινο φως» για το ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό κενό για το 2019, που σημαίνει και ότι προχωρούν η μείωση του ΕΝΦΙΑ και οι 120 δόσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Star έρχεται μεγάλη αναβαθμιση της ελληνικής οικονομίας από διεθνή οίκο, στις  αρχές Αυγούστου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top