Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης!

Στη συνάντησή του με τον υπουργό Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ υπέβαλε σήμερα ο Μανώλης Παναγιωτάκης στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη. 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα,  ο κ. Παναγιωτάκης ενημέρωσε τον Υπουργό για την κατάσταση της επιχείρησης και έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Υπουργού «για να διευκολύνει την κυβέρνηση στην άσκηση της πολιτικής της».

Ο κ. Χατζηδάκης ευχαρίστησε τον κ. Παναγιωτάκη για τις προσπάθειες που κατέβαλε τα τελευταία χρόνια στη ΔΕΗ, ειδικά μετά τη συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των δανειστών για τη μείωση του μεριδίου της επιχείρησης στην αγορά χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Ύστερα από παράκλησή του,  ο κ. Παναγιωτάκης δέχθηκε να ασκεί τα καθήκοντα μέχρι να οριστεί ο αντικαταστάτης του και δεσμεύθηκε για τη στενή παρακολούθηση όλων των θεμάτων , σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τα θέματα άμεσης προτεραιότητας.

Τα μίνι μπλάκ-άουτ σε όλη την Αττική ταλαιπώρησαν πάντως και σήμερα χιλιάδες πολίτες και καταστηματάρχες. Κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση στη ΔΕΗ επιδεινώνεται, όπως μπορείτε να δείτε και στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star,  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top