Μετά τη ΔΕΗ ακροβατούν και τα ΕΛΤΑ με 260 εκατομμύρια χρέος!

890.000 εξώδικα στέλνει η ΔΕΗ σε καταναλωτές για τις οφειλές

Καλοκαιρινή βροχή από εξώδικα περιμένει τους κακοπληρωτές της ΔΕΗ αφού η επιχείρηση προσπαθεί να μαζέψει τα δυσθεώρητα χρέη. Την ίδια ώρα και άλλες μεγάλες επιχειρήσεις κινδυνεύουν να βρεθούν στη δύσκολη θέση του πάλαι ποτέ γίγαντα της ενέργειας. 

Τα φέσια έφεραν τη ΔΕΗ  στα 2,7 δισεκατομμύρια ανεξόφλητες οφειλές. Η επιχείρηση «λυγίζει», με δανεισμό 1.7 δισ. ευρώ και ζημιές 900 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΕΗ: Τρέχει να εισπράξει τα χρεωστούμενα

Στα πρόθυρα black out η ΔΕΗ λόγω έλλειψης τεχνικών!

Τώρα η επιχείρηση τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, κυνηγώντας 890.000 οφειλέτες με εξώδικα  με στόχο να εισπράξει 1,05 δισ. ευρώ.     

ΑΚΡΟΒΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΤΑ ΜΕ 260 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΕΟΣ

Την ώρα που η ΔΕΗ πνίγεται στα χρέη και τα ΕΛΤΑ ακροβατούν, έχοντας ήδη κλείσει 60 καταστήματα σε όλη τη χώρα. 

«Η κρίση όλη των ΕΛΤΑ ειναι μέσα απο τις οφειλές του δημοσίου κυρίως.  οι οποίες ξεπερνάνε τα 260 εκατομμύρια.  Αυτό έχει στραγγαλίσει τον οργανισμό και υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας» δηλώνει στο Star o Γιώργος Βασιλόπουλος,  πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών.

ΧΩΡΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ Ο ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΟΑΣΘ 

Τα οικονομικά βάρη των μεγάλων επιχειρήσεων ειναι τεράστια και την πληρώνουν οι πολίτες. Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης καταρρέει. Αποτέλεσμα, από  τα 622 λεωφορεία να λειτουργούν μόλις 250.

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΗ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΛΑΡΚΟ

Την ίδια ώρα και η ΛΑΡΚΟ περπατάει σε τεντωμένο σκοινί. .Τα χρέη της μόνο προς τη ΔΕΗ  φτάνουν τα 310 εκατομμύρια ευρώ. Στη νέα σύμβαση ωστόσο που υπεγράφη πριν απο μερικές ημέρες οι εργαζόμενοι μοιράστηκαν αύξηση έως και 10%! 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top