Κοινωνικός τουρισμός: Πότε μπορούν να παραλάβουν τα δελτία οι δικαιούχοι

Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσουν

Κοινωνικός τουρισμός δελτια δικαιουχοι κληρωση αποτελεσματα

Από σήμερα, Δευτέρα 2 Ιουλίου, έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου θα μπορούν οι δικαιούχοι να παραλαμβάνουν τα δελτία Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού.

Τόσο τα ονόματα των δικαιούχων όσο και οι κατάλογοι με τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις με τον Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ.

Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι των δελτίων κοινωνικού τουρισμού

- Να κάνουν έγκαιρα κράτηση δωματίου στο κατάλυμα της επιλογής τους, το οποίο πρέπει να τους στείλει απαραιτήτως την επιβεβαίωση κράτησης (voucher).

- Μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής «Καταχώρηση κράτησης δωματίου», η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr, καταχωρούν οι ίδιοι ή μέσω των ΚΕΠ, από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, τα στοιχεία της κράτησης δωματίου (κατάλυμα και ημερομηνίες διαμονής), σύμφωνα με την επιβεβαίωση κράτησης (voucher).

- Μετά την καταχώρηση της κράτησης του δωματίου στην ηλεκτρονική εφαρμογή, μπορούν να προσέρχονται από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου σε οποιοδήποτε ΚΕΠ για να παραλάβουν τα δελτία τους. Η παραλαβή των δελτίων μπορεί να γίνει και την ίδια ημέρα με την ηλεκτρονική κράτηση δωματίου, αρκεί να έχει παρέλθει χρονικό διάστημα περίπου 30 λεπτών μετά την ηλεκτρονική καταχώρηση των σχετικών στοιχείων (καταχώρηση κράτησης δωματίου).

Δείτε ΕΔΩ την κλήρωση για την ανάδειξη των δικαιούχων τόσο για τον τουρισμό όσο και για το εκδρομικό πρόγραμμα, τα δωρεάν εισιτήρια θεάτρου και τα δωρεάν βιβλία, από τον Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ)

Δείτε εδώ τον κατάλογο των συμβεβλημένων επιχειρήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top