Δεν έβαλε μυαλό ιδιοκτήτρια στην Σάμο: Συνελήφθη και πάλι γιατί μετά το λουκέτο απείλησε ελεγκτή!

Περικυκλωμένη από… εφοριακούς η συναυλία της Βίσση στη Μύκονο

Δεν φαίνεται  να  έβαλε μυαλό η ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Σάμο, στην οποία η εφορία  επέβαλλε  48ωρη αναστολής λειτουργίας, η οποία έγινε δεκτή με επεισοδιακό τρόπο από τους ιδιοκτήτες (απειλές και εξύβριση), που μάλιστα παραβίασαν τελικά την πινακίδα σφράγισης και άνοιξαν παράνομα το κατάστημα.  

Το αποτέλεσμα ήταν πέρα από το νέο 12ήμερο «λουκέτο», να οδηγηθεί η ιδιοκτήτρια  στο αυτόφωρο και να της επιβληθεί ποινή 12 μηνών φυλάκισης με αναστολή.

Η ίδια, όμως έδωσε νέα συνέχεια και στις…  4 τα ξημερώματα τηλεφώνησε στον ελεγκτή τον οποίο και απείλησε, με αποτέλεσμα με εντολή του Εισαγγελέα να συλληφθεί εκ νέου για να οδηγηθεί και πάλι στο αυτόφωρο!

Παράλληλα, νέες ποινές 48ωρης αναστολής λειτουργίας επιβλήθηκαν πρόσφατα σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείων  στο Ηράκλειο Κρήτης, σε πολύ γνωστό σουβλατζίδικο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε beach bar στο Εράσμιο Ξάνθης  και σε καφέ - μπαρ στην Αχλαδερή Εύβοιας.

Στην συναυλία της Άννας Βίσση πάντως στην Μύκονο δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις, όπως έχει γίνει σε άλλες συναυλίες επίσης γνωστών καλλιτεχνών. Για τους  «κακοπροαίρετους» πάντως αυτό οφείλεται και  στο ότι η συναυλία έγινε σε χώρο που είχε «περικυκλωθεί» από 5 συνεργεία εφοριακών… 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top