Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται! Το τσάκισμα της φοροδιαφυγής γίνεται επιτέλους (!) πράξη

Μόνο το σούπερ μάρκετ ενός νοικοκυριού και τις ΔΕΚΟ να βάλετε το πιάσατε το αφορολόγητο, στο πι και φι!

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται! Το τσάκισμα της φοροδιαφυγής γίνεται επιτέλους (!) πράξη

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται! Το τσάκισμα της φοροδιαφυγής γίνεται επιτέλους πράξη. Η χρήση του πλαστικού χρήματος, σε όλο της το μεγαλείο. Όπως ακριβώς συζητιόταν εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.

Ηλεκτρονικές συναλλαγές παντού και πλαστικό χρήμα για να μην μείνει «ρουθούνι» φοροδιαφυγής. Όλοι αυτοί που ανήκουν σε κατηγορίες επαγγελμάτων με υψηλό δείκτη φοροδιαφυγής, θα τους έβαζαν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Θα τους χτυπούσαν «σαν χταπόδι». Θα τους υποχρέωναν να σταματήσουν τη συνδιαλλαγή με τους πολίτες - πελάτες και να μην εκδίδουν αποδείξεις. Να μην …Να μην….

Τι κι αν είπαν μια κουβέντα βρε αδερφέ, ότι δεν θα υπολογίζονται τα ενοίκια οι δαπάνες για ΔΕΚΟ για σταθερή και κινητή τηλεφωνία, στο χτίσιμο του αφορολόγητου; Είπαν- Ξείπαν! Και οι ΔΕΚΟ μέσα και η κινητή τηλεφωνία.

Πριν από λίγο καιρό δεν ήταν που υπήρξαν σκέψεις να κοπούν και οι αποδείξεις από σούπερ μάρκετ από το χτίσιμο, γιατί κατά τεκμήριο δεν φοροδιαφεύγουν; Όπως ακριβώς και οι ΔΕΚΟ που δεν φοροδιαφεύγουν; Άλλωστε οι αποδείξεις και η συλλογή τους, δεν σχεδιάστηκαν για το χτύπημα της φοροδιαφυγής; Πώς κάνετε έτσι;

Για ένα «παλιο-λογισμικό» που αδυνατεί να διαχωρίσει τις συναλλαγές; Γιατί θα χτίζετε…το αφορολόγητό σας πιο εύκολα;;;; Είτε πάει, είτε δεν πάει στα 6.818 ευρώ από τα 8.636 ευρώ τώρα;

Μόνο το σούπερ μάρκετ ενός νοικοκυριού και τις ΔΕΚΟ να βάλετε το πιάσατε το αφορολόγητο, στο πι και φι! Τι έγινε κι αν σας έχουν ζαλίσει τα αυτιά με το πλαστικό χρήμα; Εσείς δεν είσαστε αυτοί που διαμαρτύρονταν γιατί οι ΔΕΚΟ δεν μέτραγαν στο χτίσιμο του αφορολόγητου; Ο αγώνας –λοιπόν- τώρα δικαιώνεται!!!! (που λέει ο λόγος)!

του Γιώργου Νικολόπουλου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top