Διευκρινίσεις από Μάρδα για τα διαθέσιμα: Πρόκειται για αδρανείς λογαριασμούς

«Δεν ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ συνολικά οι καταθέσεις»

Διευκρινίσεις από Μάρδα για τα διαθέσιμα: Πρόκειται για αδρανείς λογαριασμούς

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google
Σε διευκρινίσεις σχετικά με την απόφαση μεταφοράς 1039 λογαριασμών δημόσιων φορέων σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος έδωσε ο Δημήτρης Μάρδας.
Όπως τονίζει ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ, πρόκειται για τραπεζικούς λογαριασμούς που παρουσιάζουν στις 15/03/2015 υπόλοιπο από 0,00 έως 99,99 ευρώ και μέσο ετήσιο χρηματικό υπόλοιπο του έτους 2014 ίσο ή μικρότερο των 99,99 ευρώ.
Δηλαδή, εξηγεί ο κ. Μάρδας, πρόκειται στην ουσία για αδρανείς λογαριασμούς που στο σύνολο τους (για τους 1039 φορείς) δεν ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ.
Επίσης, τονίζεται ότι η απόφαση αφορά λογαριασμούς με ημερομηνία τελευταίας κίνησης μέχρι και την 31/12/2009.
Τέλος, επισημαίνεται ότι αντίστοιχες αποφάσεις έχουν εκδοθεί στο παρελθόν για περίπου άλλους 2.000 φορείς του Δημοσίου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top