Έφηβος σκότωσε γονείς και αδελφή για το κινητό: «Θα το έκανα ξανά»

Αφού τους δολοφόνησε, πήγε στο γυμναστήριο και έφαγε δίπλα στα πτώματά τους

Έφηβος Σκότωσε Γονείς Και Αδελφή Επειδή Του Πήραν Το Κινητό

Ένας 16χρονος στη Βραζιλία δολοφόνησε την οικογένειά του, επειδή οι θετοί γονείς του κατάσχεσαν το κινητό του τηλέφωνο. «Θα το έκανα ξανά», φέρεται να είπε ο έφηβος στους αστυνομικούς του Σάο Πάολο.

Ο Ίγκορ Γκομς περίμενε και όταν ο 57χρονος θετός πατέρας του πήγε στην κουζίνα και γύρισε την πλάτη του, τον πυροβόλησε. Η συνομήλικη αδελφή του, όταν άκουσε τον πυροβολισμό, κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, τον ρώτησε τι έγινε και εκείνος την πυροβόλησε στο πρόσωπο.

Ο 16χρονος περίμενε τη μητέρα του να γυρίσει στο σπίτι. Όταν η γυναίκα μπήκε στην κουζίνα και είδε το πτώμα του συζύγου του, την πυροβόλησε και εκείνη. 

Έφηβος σκότωσε γονείς και αδελφή για το κινητό

Σύμφωνα με όσα ανέφερε πηγή από την αστυνομία, ο Γκόμες εξέφρασε την απογοήτευσή του για τους γονείς του επειδή «τον αποκάλεσαν αλήτη και του πήραν το κινητό, το οποίο χρειαζόταν να κάνει μια σχολική παρουσίαση».

Στη συνέχεια, σχεδίασε τη δολοφονία των γονιών και της αδελφής του. Αφού σκότωσε τους πρώτους δύο, έφαγε δίπλα στα πτώματά τους και πήγε γυμναστήριο. Στη συνέχεια, επέστρεψε στο σπίτι και περίμενε να γυρίσει η μητέρα του, για να την εκτελέσει και εκείνη.

Έφηβος σκότωσε την οικογένειά του για ένα κινητό και μετά έφαγε δίπλα στα πτώματα

Πήγε ξανά γυμναστήριο και συνέχισε κανονικά την ημέρα του, μετά επέστρεψε σπίτι του και έβαλε ένα μαχαίρι στην πλάτη της μητέρας του. Τηλεφώνησε στην αστυνομία μετά από ώρες, όταν τα πτώματα άρχισαν να αποσυντίθεται και να μαζεύονται έντομα. 

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο 16χρονος υποστήριξε ότι το όπλο που χρησιμοποίησε ήταν του πατέρα του, ο οποίος είναι φρουρός και παραδέχθηκε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει την αδελφή του.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία και γυναικοκτονία, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και προσβολή της μνήμης νεκρού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top