Στην Αθήνα στις 12 Μαΐου ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα

Θέλει να κάνει προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα 

Στην Αθήνα θα βρεθει στις 12 Μαΐου ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα. Την αφιξή του επιβεβαιώσε με ανάρτηση του στα social media, στέλνοντας καλεσμα στους συμπατριώτες του που ζουν στην Αθήνα να συναντηθούν μαζί του. 

Πρόκειται για  μια ιδιωτική επίσκεψη του Αλβανού Πρωθυπουργού στη Αθήνα, στις 12 Μαΐου, με την οποία ανοίγει την αυλαία του προεκλογικού του αγώνα, αφού σε έναν χρόνο από τώρα έχουν εθνικές εκλογές. Για αυτό και καλεί τους συμπατριώτες του που ζουν στην χώρα μας να βρεθούν όλοι μαζί. 

 

Ευρωεκλογές: Το παρελθόν Μπελέρη και οι αντιδράσεις

Ο Έντι Ράμα θέλει να κάνει προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα 

Εκείνο που επιδιώκει ο Έντι Ράμα είναι να κάνει μια μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση, μόνο που ακόμη δεν έχει βρεθεί ο χώρος που θα φιλοξενήσει ένα τέτοιο γεγονός.

Το κάλεσμα του σε πρώτη φάση γίνεται με ένα βίντεο στα social media το οποίο ειναι ντυμένο με ένα παραδοσιακό αλβανικό τραγούδι που μιλάει για την όμορφη και γλυκιά Αλβανία. Στο βίντεο περνάνε εικόνες από την Ακρόπόλη των Αθηνών με έναν αετό να περνά από πάνω της αλλά και στιγμιότυπα απο τις συναντήσεις του Ράμα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και  Αλέξη Τσίπρα.

Μητσοτάκης: Θέμα σεβασμού του κράτους Δικαίου η υπόθεση Μπελέρη

Με εμφανή διάθεση να αμβλύνει τις εντυπώσεις απο την ένταση που έχει προκαλέσει η υπόθεση Μπελέρη, παρουσιάζονται εικόνες από τη Δερβιτσάνη όπου βρίσκεται  προτομή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αλλά και στιγμές του Έντι Ράμα σε εκδηλώσεις Βορειοηπειρωτών.

Τέλος, σημειώνεται πως από την Κυβέρνηση προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο αφού η επίσκεψη του κ. Ραμα δεν έχει επίσιμο χαρακτήρα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top