«Βόμβα» στην Ισπανία: Ένα βήμα πριν την παραίτηση ο Σάντσεθ

Διεξάγεται έρευνα για διαφθορά στην οποία εμπλέκεται η σύζυγός του

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο Σάντσεθ / Alpha

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ ανέστειλε τα καθήκονά του για να «πάρει χρόνο και να σκεφτεί» για το αν θα παραμείνει στη θέση του, αφού η Δικαιοσύνη ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για τη σύζυγό του.

Οργή στο Ισραήλ για τον Ισπανό πρωθυπουργό και ανάκληση πρέσβη

Σε δήλωσή του, ο Ισπανός ηγέτης είπε ότι χρειάζεται επειγόντως να αποφασίσει «αν θα συνεχίσει να ηγείται της κυβέρνησης ή θα αποποιηθεί αυτή την τιμή».

Καταγγελία κατά της συζύγου του Σάντσεθ 

Η καταγγελία κατά της Μπεγκόνια Γκόμεζ έγινε από τους αγωνιστές κατά της διαφθοράς, Μάνο Λιμπιά (Καθαρά χέρια), οι οποίοι έχουν λάβει μέρος σε πολλές δικαστικές υποθέσεις υψηλής σημασίας τα τελευταία χρόνια και έχουν ηγέτη έναν άνδρα που συνδέεται με την ακροδεξιά.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός είπε ότι θα λάβει απόφαση για το μέλλον του ενώπιον των Μέσων Ενημέρωσης τη Δευτέρα 29 Απριλίου, αφού σκέφτηκε αν άξιζε να παραμείνει στην εξουσία «παρά τη λάσπη» στην οποία προσπαθούσαν να μετατρέψουν την πολιτική η δεξιά και η ακροδεξιά.

Μαδρίτη: Επιβολή προσωρινών φόρων σε τράπεζες και εταιρίες ενέργειας

Σε μια μακροσκελή δήλωση στο X, ο κ. Sánchez παραπονέθηκε για μια «στρατηγική παρενόχλησης» επί μήνες με στόχο να τον αποδυναμώσουν πολιτικά και προσωπικά, στοχοποιώντας τη σύζυγό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top