Τουρίστρια πήγε να βγάλει σέλφι σε ηφαίστειο και έπεσε στον κρατήρα!  

Τραγικό τέλος για 31χρονη τουρίστρια στην  Ινδονησία  

Ηφαίστειο Ανατολική Ιάβα

Τουρίστρια  από την Κίνα σκοτώθηκε όταν την ώρα που έβγαζε φωτογραφίες σέλφι σε ενεργό ηφαίστειο στην Ινδονησία έπεσε στον κρατήρα, σε βάθος 76 μέτρων! 

Η 31χρονη Χουάνγκ Λιχόνγκ, επισκέφθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου μαζί με τον σύζυγό της και γκρουπ τουριστών, το ηφαιστειακό πάρκο της Ανατολικής Ιάβας και σύμφωνα με το Hongxing News, έπεσε στο ηφαίστειο Ίτζεν, διάσημο για το φαινόμενο με τις μπλε φλόγες. 

Συναγερμός στην Ινδονησία έπειτα από σεισμό και έκρηξη ηφαιστείου

Το κινεζικό ΜΜΕ αναφέρει ότι το ζευγάρι πλησίασε κοντά στον κρατήρα για να  βγάλει  φωτογραφίες την ώρα του ηλιοβασιλέματος.  

Σύμφωνα με  ξεναγός ο οποίος συνόδευε το γκρουπ των τουριστών που επισκέπτονταν το ηφαιστειακό πάρκο, η Λιχόνγκ αρχικά ακολουθούσε τις οδηγίες και τηρούσε τις αποστάσεις ασφαλείας. 

«Ξύπνησε» το μεγαλύτερο ενεργό ηφαίστειο

Όμως ενώ της είχε υποδειχθεί να μην πλησιάσει στον κρατήρα και ότι οι σέλφι ήταν πολύ επικίνδυνες, η Κινέζα τουρίστρια άρχισε να απομακρύνεται

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παραπάτησε επειδή μπερδεύτηκαν τα πόδια της στο μακρύ ρούχο που φορούσε και χάνοντας την ισορροπία της και έπεσε στο ηφαίστειο.

 

Μάλιστα, στην φωτογραφία, η 31χρονη Κινέζα εμφανίζεται να ποζάρει στο χείλος του κρατήρα λίγες στιγμές πριν γλιστρήσει και πέσει σε αυτόν!   

Οι αρχές της Ινδονησίας ανακοίνωσαν ότι οι διασώστες χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να ανασύρουν τη σορό της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top