Η Αθήνα στις κορυφαίες πόλεις της Ευρώπης για τα Mουσεία Επιστήμης  

Τι δείχνει η έρευνα για το  Top 20 των πόλεων με μουσεία    

Μουσείο δεινόσαυρος

Σε μια νέα έρευνα, η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Ubuy αποκάλυψε τις 20 κορυφαίες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες όπου μπορείτε να απολαύσετε μια ημέρα με θέμα την επιστήμη. Οι πόλεις κατατάχθηκαν ανάλογα με το πόσα μουσεία επιστήμης διαθέτουν, πόσα μουσεία συνολικά και πόσα από αυτά τα μουσεία προσφέρουν δωρεάν είσοδο

Το Μουσείο Κάλλας στην Αθήνα

Το Μουσείο Κάλλας στην Αθήνα (Ευρωκίνηση)  

Η παγκόσμια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Ubuy δημιούργησε μια νέα έκθεση που κατατάσσει τις 20 κορυφαίες πρωτεύουσες της Ευρώπης για να ανακαλύψει πού μπορούν οι οικογένειες να απολαύσουν την απόλυτη επιστημονική ημέρα. 
Για μια οικογενειακή έξοδο, ένα ταξίδι στο μουσείο επιστημών θα μπορούσε να καλύψει όλα τα κριτήρια - διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό και συχνά προσιτό ή και δωρεάν. Αλλά πού μπορούν οι γονείς και τα παιδιά να απολαύσουν την απόλυτη ημέρα με θέμα την επιστήμη; Η λίστα με τις κααλύτερες πόλεις για μουσεία επιστήμης

Η λίστα με τις κααλύτερες πόλεις για μουσεία επιστήμης  

Η ομάδα της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Ubuy θέλησε να το μάθει, οπότε δημιούργησε μια κατάταξη των 20 κορυφαίων πρωτευουσών της Ευρώπης χρησιμοποιώντας διάφορες μετρήσεις: τον αριθμό των μουσείων επιστήμης, τον αριθμό των μουσείων συνολικά και τον αριθμό των μουσείων που προσφέρουν δωρεάν είσοδο. 

 

Μιλώντας σχετικά με την έκθεση, ο Faizan Khan της Ubuy δήλωσε: 

«Είναι υπέροχο να βλέπουμε πόσα μουσεία επιστημών υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη! Μας άρεσε να τα ερευνούμε και να μαθαίνουμε για μερικά συναρπαστικά εξειδικευμένα και ασυνήθιστα μουσεία. Μερικά μόνο που ξεχώρισαν για εμάς ήταν το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας στην Αθήνα και το Micropia του Άμστερνταμ, το οποίο είναι αφιερωμένο στα μικρόβια. Η κορυφαία πόλη σύμφωνα με την κατάταξή μας είναι το Λονδίνο, αλλά οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες της λίστας μας έχει πολλά μουσεία για να διασκεδάσουν οι οικογένειες».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top