Μόσχα: Ένα κερί στη μνήμη των θυμάτων από τον Πούτιν

Δεν ειναι συχνές οι φορές που καταγράφεται ο Πούτιν σε τέτοιες στιγμές

Το Κρεμλίνο δημοσιοποίησε ένα νέο βίντεο, το οποίο αυτή τη φορά δείχνει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν να βρίσκεται σε ιερό ναό και να ανάβει ένα κερί πριν κάνει τον σταυρό του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν άναψε σήμερα Κυριακή, ημέρα Εθνικού Πένθους στη χώρα, ένα κερί στη μνήμη των νεκρών της τρομοκρατικής επίθεσης στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall της Μόσχας σε εκκλησία που βρίσκεται στην επικράτεια της προεδρικής κατοικίας στο Novo-Ogaryovo, δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ.

πουτιν

Η τρομοκρατική επίθεση της 22ας Μαρτίου, μέχρι στιγμής έχει 137 νεκρούς και 180 τραυματίες, με τις εκτιμήσεις να μιλούν για αύξηση του αριθμού.

Επίθεση Μόσχα: Τα πρόσωπα των θυμάτων του μακελειού

Έντεκα ύποπτοι που συμμετείχαν στην τρομοκρατική επίθεση συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων τέσσερις δολοφόνοι που προσπαθούσαν να απομακρυνθούν κατευθυνόμενοι προς τα ουκρανικά σύνορα.

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σε τηλεοπτική ομιλία ότι, σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, η ουκρανική πλευρά ετοίμαζε «ένα παράθυρο» στα σύνορα για να το περάσουν οι τρομοκράτες. Ορκίστηκε να εντοπίσει και να λογοδοτήσουν όλοι εκείνοι που βρίσονται πίσω από την επίθεση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top