Άφησαν την κόρη τους να «λιώσει» στον καναπέ - «Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο»

«Βασανίστηκε και σάπισε μέσα στο σώμα της», είπε ο ιατροδικαστής

Σε ποινή κάθειρξης είκοσι ετών καταδικάστηκαν οι γονείς της Λέισι Φλέτσερ, η οποία βρέθηκε νεκρή, μέσα σε έναν «κρατήρα» που είχε δημιουργήσει το κορμί της στον σκουληκιασμένο καναπέ στο σπίτι της οικογένειάς της στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ. 

Η Σίλα και ο Κλέι Φλέτσερ συνελήφθησαν τον Ιανουάριο του 2022 αφότου η 36χρονη κόρη τους βρέθηκε νεκρή πάνω στον καναπέ, με το κορμί της αποστεωμένο και καλυμμένο με ούρα και περιττώματα. 

Σίλα και Κλέι Φλέτσερ

Σίλα και Κλέι Φλέτσερ

Εκτιμάται, ότι η άτυχη γυναίκα κείτονταν πάνω σε αυτόν τον καναπέ αβοήθητη για τουλάχιστον 12 χρόνια. Τελευταία φορά την είχαν δει να κυκλοφορεί το 2002 σε ηλικία 16 ετών. Όταν πέθανε ζύγιζε μόλις 43 κιλά. 

Βρήκαν το πτώμα γυναίκας μέσα σε καταψύκτη γνωστού εστιατορίου

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό σοκαρίστηκε από αυτό που αντίκρισε. Όπως είπε έγινε μάρτυρας μιας απάνθρωπης υπόθεσης παραμέλησης που ακόμα και τώρα, δύο χρόνια μετά δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του. 

Σκότωσε την 6χρονη κόρη του συντρόφου της και πέταξε τη σορό της σε χλωρίνη

«Εξαιτίας της δουλειάς μου έχω δει μέσα στα χρόνια κάθε είδους θάνατο, αλλά δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβη στη Λέισι» είπε ο Έγουελ Μπίκαμ σε συνέντευξή του στη New York Post τον περασμένο μήνα. 

Ο καναπές πάνω στον οποίο βρέθηκε νεκρή η Λέισι Φλέτσερ

Ο καναπές πάνω στον οποίο βρέθηκε νεκρή η Λέισι Φλέτσερ

«Σε κανέναν δεν αξίζει να υποφέρει με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, οι γονείς της Λέισι πρέπει να έμεναν σε άλλον χώρο, αφού η μυρωδιά στο σπίτι ήταν φρικτή και θα ήταν αδύνατον κάποιος να μένει εκεί. 

Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στη Λουιζιάνα - 2 νεκροί

Το σώμα της 36χρονης ήταν καλυμμένο με έλκη γεμάτα σκουλήκια, ενώ τα κόκκαλά της προεξείχαν από το δέρμα της. 

Οι γονείς της υποστήριξαν ότι δεν έφεραν καμία ευθύνη για την κατάσταση και τον θάνατο της κόρης τους. Όπως είπαν η Λέισι είχε σώας τα φρένας, αλλά έπασχε από μια σοβαρή μορφή του συνδρόμου Άσπεργκερ και κοινωνικού άγχους, που επιδεινώθηκε σημαντικά την περίοδο της εφηβείας της. 

Οι γονείς της Λέισι Φλέτσερ υποστήριξαν στο δικαστήριο ότι δε φέρουν καμία ευθύνη για τον θάνατο της κόρης τους

Οι γονείς της Λέισι Φλέτσερ υποστήριξαν στο δικαστήριο ότι δε φέρουν καμία ευθύνη για τον θάνατο της κόρης τους

Ισχυρίστηκαν επίσης ότι η Λέισι αρνιόταν να σηκωθεί από τον καναπέ του σαλονιού και γι’ αυτό της σέρβιραν εκεί τα γεύματά της και της έφερναν μια φορητή τουαλέτα για να κάνει την ανάγκη της. 

Οι γονείς της 36χρονης υποστήριξαν ακόμα πως η κόρη τους έπασχε από «σύνδρομο εγκλεισμού», μια νευρολογική διαταραχή που την εμπόδιζε να κουνά οποιοδήποτε μυ του σώματός της, εκτός από τα βλέφαρά της. 

Συγγενείς τους πάντως είπαν ότι λένε ψέματα και ότι έχουν την αποκλειστική ευθύνη για τον τραγικό θάνατο της κόρης τους. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο οι γονείς της Λέισι την πήγαν σε ψυχολόγο το 2000, όταν ήταν 14 ετών, καθώς παρατήρησαν ότι πάσχει από έντονο κοινωνικό άγχος. 

Το 2010 πήγαν σε έναν γιατρό χωρίς την κόρη τους και του είπαν ότι αρνιόταν να βγει από το σπίτι κι έκανε την ανάγκη της στο πάτωμα. Εκείνος τους συνέστησε να σκεφτούν το ενδεχόμενο να μπει η κόρη τους σε κάποια κλινική, όμως εκείνοι έφυγαν και δεν ξαναπήγαν στο ιατρείο του. 

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα κατέθεσε οικογενειακή φίλη του ζευγαριού, που γνώριζε τους Φλέτσερ για 25 χρόνια. Όπως είπε δεν γνώριζε καν ότι είχαν κόρη, παρά το γεγονός ότι τους συναντούσε σχεδόν κάθε εβδομάδα. 

Η γυναίκα τους χαρακτήρισε υπόδειγμα πολιτών, ευγενικούς και γλυκομίλητους, ενώ σημείωσε ότι σοκαρίστηκε όταν έμαθε την αλήθεια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top