Φρίκη στην Αυστρία: Φίμωνε και κλείδωνε το παιδί της σε κλουβί σκύλου

Απίστευτα βασανιστήρια για 12χρονο - Στο εδώλιο η μητέρα του

Αυστρία: Μητέρα Κλείδωνε Το Παιδί Της Σε Κλουβί Σκύλου

Φρίκη έχει προκαλέσει στην Αυστρία η υπόθεση ενός παιδιού, που η μητέρα του το κακοποιούσε και το κρατούσε φυλακισμένο σε κλουβί σκύλου.

Αυστρία: 32χρονη κρατούσε τον γιο της κλεισμένο σε κλουβί για σκύλους

Ο εφιάλτης που ζούσε ο 12χρονος ήρθε στο «φως» πριν δύο χρόνια, με τη μητέρα να κάθεται τώρα στο εδώλιο. Κατά τη διάρκεια της δίκης που είναι σε εξέλιξη, μάρτυρες περιέγραψαν με λεπτομέρειες τα βασανιστήρια που υπέστη το παιδί, το οποίο εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση.

Η 33χρονη μητέρα βασάνιζε επί μήνες το παιδί της. Του έριχνε κρύο νερό, ενώ το κλείδωνε και σε κλουβί σκύλου. Μάλιστα, φέρεται να είχε συνεργό, η οποία την καθοδηγούσε.

 

«Το παιδί ήταν αναίσθητο, χρειαζόταν βοήθεια!»

Κοινωνική λειτουργός που επέβλεπε τη μητέρα στα πλαίσια συμβουλευτικής γονέων, ήταν εκείνη που εντόπισε τον 12χρονο σε κωματώδη κατάσταση. 

Μιλώντας στη δίκη, περιέγραψε ένα τηλεφώνημα που είχε με τη 40χρονη συνεργό της μητέρας τον Νοέμβριο του 2022, από το οποίο κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η συζήτηση ήταν μπερδεμένη και περίεργη. Η 40χρονη της είπε στο τηλέφωνο ότι της έστειλαν ένα βίντεο στο οποίο το αγόρι ήταν «σε ανησυχητική κατάσταση». 

Η κοινωνική λειτουργός αποφάσισε να πάει με τη συνεργό στο διαμέρισμα, μια κίνηση που περιέγραψε στο δικαστήριο ως «σουρεαλιστική και παράξενη». 

«Σοκαρίστηκα. Το παιδί ήταν αναίσθητο και ξαπλωμένο στο πάτωμα. Ήταν ξεκάθαρο ότι χρειαζόταν βοήθεια. Μετά από επίμονες εκκλήσεις μου, η μητέρα κάλεσε βοήθεια. Το έκανε εντελώς μηχανικά, σαν να παραγγέλνει πίτσα!», περιέγραψε η μάρτυρας.

«Μέλημά της ήταν αν η κατάσταση του παιδιού θα του επέτρεπε να επιστρέψει στο σπίτι. Δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο. Δεν υπήρχε συναισθηματισμός. Δεν πήρε κανένα ευχαριστώ από τη μητέρα. Είχα την εντύπωση ότι ενοχλήθηκε», πρόσθεσε.

«Τον έδενε, τον φίμωνε και τον άφηνε νηστικό»

Στη δίκη κατέθεσε και ο γιατρός που εξέτασε το παιδί, όταν έφτασε στο νοσοκομείο.

Το αγόρι πλέον είναι και πάλι καλά σωματικά. Ειδικός ανέφερε ότι έχει πιθανότητες να ξεπεράσει κάποια στιγμή στο μέλλον το μετατραυματικό στρες που βιώνει ακόμα.

«Οι δύο γυναίκες βασάνισαν το παιδί μέχρι θανάτου. Ευτυχώς που κάτι τέτοιο δε συνέβη τελικά», είπε η εισαγγελέας, η οποία ανέφερε ότι η μητέρα ξυλοκοπούσε, έδενε, φίμωνε τον γιο της και τον έκλεινε επανειλημμένα σε ένα κλουβί για σκύλους. Ακόμα, το άφηνε νηστικό και του έριχνε κρύο νερό.

 

 

Η γυναίκα συνελήφθη δύο ημέρες μετά την απελευθέρωση του παιδιού στις 24 Νοεμβρίου 2022. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top