Ισπανία: Νεκρός Ρώσος πιλότος του ελικοπτέρου που αυτομόλησε στην Ουκρανία

Τα αίτια θανάτου του δεν έχουν επιβεβαιωθεί

Ισπανία

Νεκρός βρέθηκε στην Ισπανία Ρώσος πιλότος που είχε αυτομολήσει στην Ουκρανία με το ελικόπτερό του. Ο άνδρας εντοπίστηκε σε υπόγειο γκαράζ στην Ισπανία την προηγούμενη εβδομάδα, με το σώμα του να φέρει τραύματα από σφαίρες, σύμφωνα με ουκρανικά και ισπανικά μέσα.

Όπως δημοσιεύει το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE, πτώμα που βρέθηκε στις 13/2 στην πόλη Βιγιαχογιόσα της νότιας Ισπανίας, ανήκει στον πιλότο Μαξίμ Κουζμίνοφ, χειριστή ελικοπτέρου στην Ουκρανία που αυτομόλησε τον περασμένο Αύγουστο. Ο άνδρας ζούσε στην Ισπανία το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν χρησιμοποιούσε το πραγματικό όνομά του. 

Άγρια δολοφονία μητέρας στην Ισπανία - Συνελήφθησαν οι θετοί γιοι της

Τα αίτια θανάτου του δεν έχουν αποσαφηνιστεί. 

Ισπανία: Τοπικά ΜΜΕ για τον νεκρό πιλότο 

Οι Αρχές της Ισπανίας αποκάλυψαν ότι βρέθηκε πτώμα που έφερε τραύματα από σφαίρες, αλλά δεν ανέφεραν στοιχεία του θύματος. Πηγή από την ισπανική χωροφυλακή είπε στο Reuters ότι πιθανόν ο νεκρός να χρησιμοποιούσε ψεύτικα στοιχεία. 

Η ισπανική εφημερίδα La Informacion, που πρώτη δημοσίευσε την είδηση της δολοφονίας του Κουζμίνοφ, τονίζει ότι οι ανακριτές αναζητούν δύο υπόπτους που διέφυγαν με όχημα που αργότερα έκαψαν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top