Δικαστικά έγγραφα εμπλέκουν τον Κλίντον στην υπόθεση Έπσταϊν

Τα αρχεία πρόκειται να δημοσιοποιηθούν αυτή την εβδομάδα

Εκατοντάδες σφραγισμένα δικαστικά αρχεία σχετικά με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα και  trafficking Τζέφρι ΈπσταΪν πρόκειται να δημοσιοποιηθούν αυτή την εβδομάδα. Ανάμεσα στα ονόματα που περιλαμβάνονται στα έγγραφα είναι και του Μπιλ Κλίντον.

Κρεμασμένος στο κελί του βρέθηκε ο γάλλος «συνεργάτης» του Τζέφρι Επστάιν

Δικαστής αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει νομική δικαιολογία για τη συνέχιση της απόκρυψης του ονόματος του πρώην Αμερικάνου προέδρου Κλίντον και πάνω από 150 ακόμα ονόματα που στα αρχεία αναφερόταν ως «Άγνωστος» με αποτέλεσμα να ζητήσει την άμεση αποσφράγιση τους. 

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Ομόφωνα ένοχη η Μάξγουελ - Η ποινή που αντιμετωπίζει

Να θυμίσουμε ότι τα έγγραφα προέρχονται από πολιτική αγωγή του 2015 που επικεντρώθηκε σε ισχυρισμούς ότι ο Έπσταιν μαζί με συνεργάτιδα του συνεργάστηκαν για σεξουαλικά εγκλήματα. 

Πάντως όπως μετέδωσε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star ο Δημήτρης Σουλτογιάννης δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι τα σφραγισμένα αρχεία περιέχουν στοιχεία παράνομης συμπεριφοράς από μεριάς του πρώην προέδρου. Αλλά οι ισχυρισμοί ενός εκ των θυμάτων ότι τον συνάντησε στο ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν στην Καραϊβική εγείρει ερωτήματα. Τέλος, οι δικηγόροι του Κλίντον επιμένουν ότι ο πρώην πρόεδρος είχε διακόψει τις σχέσεις του με το Έπσταϊν πολύ πριν ξεκινήσουν οι κατηγορίες και οι δικές για σεξουαλική κακοποίηση. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτιο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top