Γυναίκα χτύπησε στο κούτελό της τατουάζ με το όνομα του συντρόφου της

Οι «ενστάσεις» του κόσμου και των... τατουατζήδων

Χτύπησε Τατουάζ Στο Κούτελο Το Όνομα Του Συντρόφου Της

Σάλο έχει προκαλέσει μια γυναίκα, η οποία δημοσίευσε βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να «χτυπά» τατουάζ το όνομα του συντρόφου της στο κούτελο και μάλιστα σε μεγάλη γραμματοσειρά.

Το επίμαχο βίντεο της Άννα Στανκόφσκι έγινε αμέσως viral, με τους περισσότερους να δυσπιστούν για την απόφασή της. Θεωρούν αδιανόητο ότι έκανε το εν λόγω τατουάζ, στο συγκεκριμένο σημείο και με τόσο μεγάλα γράμματα.

Όπως φαίνεται στο υλικό που ανήρτησε, η Άνα φαίνεται να σφαδάζει από τον πόνο την ώρα που κάνει το τατουάζ, λίγα λεπτά πριν ο δερματοστίκτης αποκαλύψει το έργο του, το όνομα «Κέβιν» γραμμένο στο πάνω μέρος του προσώπου της.

 

 

Ωστόσο, τατουατζής έσπευσε να διαψεύσει το βιντεάκι, λέγοντας ότι το τατουάζ δεν είναι αληθινό, αναφέροντας τα σημεία που το αποδεικνύουν.

«Είναι κυριολεκτικά μαύρος μαρκαδόρος. Το μηχάνημα δε λειτουργεί καν και δε βγαίνει μελάνι από αυτό. Στην πραγματικότητα δεν μπαίνει βελόνα στο δέρμα. Αν ήταν αληθινό, το δέρμα της θα ήταν ανασηκωμένο και θα φούσκωνε. Θα έβλεπες επίσης μελάνι και αίμα να στάζει στο πρόσωπό της», ανέφερε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top