Ο ISIS καλεί για τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη - «Στόχος οι Εβραίοι»

Το μήνυμα προς τους «Μοναχικούς Λύκους»

Σε επιφυλακή οι ελληνικές αρχές για τους «Μοναχικούς Λύκους» / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Για επιθέσεις στην Ευρώπη καλεί το Ισλαμικό Κράτος με βίντεο που δημοσίευσε σε προπαγανδιστικό κανάλι της οργάνωσης και στο οποίο χρησιμοποιεί πλάνα από τον τρομοκράτη των Βρυξελλών, Αμντεσλάμ Λασσουέντ.

 

 

Όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, το βίντεο μεταδόθηκε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων TamTam. Στο βίντεο, κομμάτι του οποίου προβλήθηκε από την ιστοσελίδα της φλαμανδόφωνης εφημερίδας Het Laatste Nieuws, υπάρχουν στιγμιότυπα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα (16/10) στις Βρυξέλλες.

Σε επιφυλακή για τους «Μοναχικούς Λύκους» -«Σαρώνουν» το σκοτεινό διαδίκτυο

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι αρχικά οι εικόνες δείχνουν εικόνες από την κατεστραμμένη Λωρίδα της Γάζας. Οι δημιουργοί του βίντεο εξηγούν ότι πρόκειται για «εγκλήματα που διέπραξαν οι Εβραίοι εναντίον των αδελφών μας στη Γάζα». Στη συνέχεια καλούν τους «μοναχικούς λύκους» να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στην Ευρώπη.

Τα βελγικά μέσα επισημαίνουν τέλος ότι το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει ότι «στοχεύει ρητά τους Εβραίους» που «θα ζήσουν τη ζωή τους με διαρκή φόβο, χωρίς να το ξέρουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top