Μοντέρνα Σταχτοπούτα ξέχασε το γοβάκι της στο παλάτι της Δανίας

Είχε πάει στο πάρτι για τα 18α γενέθλια του πρίγκιπα Κρίστιαν

Το γκαλά για τα 18α γενέθλια του πρίγκιπα Κρίστιαν της Δανίας ήταν εντυπωσιακό και βγαλμένο από παραμύθια όπως φαίνεται γιατί υπάρχει και μια πραγματική Σταχτοπούτα!

Οι σκοτεινές ιστορίες πίσω από διάσημες ταινίες της Disney

Μέλη βασιλικών οικογενειών από την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν στο ανάκτορο Κρίστιανσμποργκ (Christiansborg Palace) στην Κοπεγχάγη για να γιορτάσουν την ξεχωριστή ημέρα του πρίγκιπα μαζί με περισσότερους από 200 νέους από τη Δανία «που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον κόσμο του αθλητισμού, των τεχνών και του πολιτισμού».

 

 

Τα πανέμορφα φορέματα, οι τιάρες, αλλά και οι στρατιωτικές στολές είχαν την τιμητική τους με μία καλεσμένη ωστόσο να φεύγει από το δείπνο χωρίς...το γοβάκι της.

H Σταχτοπούτα ζει ανάμεσά μας: Η Κέιτ Μίντλετον σα να… βγήκε από παραμύθι!

Έτσι το παλάτι της Δανίας ακολουθώντας το παραμύθι της Σταχτοπούτας αναζήτησε την κάτοχο με μία ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ένα στιγμιότυπο με το εντυπωσιακό πέδιλο που βρέθηκε μετά το τέλος της γιορτής.

 

 

«Είναι η Σταχτοπούτα που ξέχασε το παπούτσι της χθες το βράδυ;», έγραψαν στην λεζάντα οι υπεύθυνοι του λογαριασμού των ανακτόρων και εξήγησαν. «Όταν οι καλεσμένοι στο επίσημο δείπνο της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας είχαν φύγει, αυτό το μοναχικό γοβάκι στιλέτο έμεινε στο παλάτι Κρίστιανσμποργκ. Η κάτοχος είναι ευπρόσδεκτη να επικοινωνήσει μαζί μας για να το πάρει πίσω».

 

 

Τελικά, όπως έγινε γνωστό η… «μοντέρνα Σταχτοπούτα» ήταν μία από τις καλεσμένες, η 18χρονη Anne-Sofie Tornso Olesen, από την περιοχή Egedal της Δανίας. 

«Το βρήκα λίγο αστείο. Μίλησα στην οικογένεια και στους φίλους μου νωρίτερα γι' αυτό και συμφώνησαν ότι έπρεπε να το κάνω», δήλωσε στο περιοδικό Se & Hor και πρόσθεσε ότι θέλει να πάρει πίσω το γοβάκι της για να της θυμίζει την υπέροχη βραδιά που πέρασε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top