Στρατιώτης ελληνικής καταγωγής στον ισραηλινό στρατό μιλά στο Star

Τι είπε για την καταγωγή του, τη Χαμάς, τους Παλαιστίνιους και τον πόλεμο

Όσα είπε ο Ντάνιελ, ο ισραηλινός στρατιώτης με καταγωγή από την Ελλάδα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ένας στρατιώτης ελληνικής καταγωγής ετοιμάζεται να πολεμήσει με τον ισραηλινό στρατό. Ο Ντάνιελ μίλησε Star λίγες ώρες πριν την επικείμενη εισβολή του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Εκατοντάδες παιδιά νεκρά στη Γάζα - Η στιγμή που ρουκέτα «χτυπά» διασώστες

Μόλις 5 χλμ. από τη Γάζα είναι το στρατόπεδο στο οποίο βρίσκεται ο Ντάνιελ, ένας νεαρός στρατιώτης με καταγωγή από την Ελλάδα που ετοιμάζεται να πολεμήσει στο Ισραήλ. Μεγάλωσε στην Ελλάδα μέχρι την ηλικία των 12, όμως μετά μετακόμισε με την οικογένειά του στο Ισραήλ.

Ισραήλ: Το Star στο «σημείο μηδέν» - Προετοιμάζεται ευρεία επίθεση στη Γάζα

«Ποτέ δε θα έβαζα την Ελλάδα πάνω μου, εάν αυτά που έκανε ο ισραηλινός στρατός ήταν να σκοτώνει αθώους ανθρώπους», δήλωσε αρχικά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρου.

Έλληνας στρατιώτης στο Ισραήλ μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Είμαι έτοιμος για τα πάντα, με έχουν εκπαιδεύσει. Αυτό που έκαναν οι τρομοκράτες, που κρύβονται, είναι να φύγουν από τη Γάζα. Και έχουν αφήσει εκεί τους αθώους ανθρώπους να τα ζήσουν όλα αυτά», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε για την επικείμενη εισβολή του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας: «Ποτέ δε θα πειράξω αθώο άνθρωπο. Καταλαβαίνουμε ότι είναι και αυτοί ανάμεσα στους τρομοκράτες».

«Δε θέλουμε τίποτα. Δε θέλουμε τη Γάζα, δε θέλουμε το Ισραήλ να γίνει μεγαλύτερο. Θέλουμε ειρήνη», επεσήμανε.

Τέλος, στέλνοντας ένα μήνυμα στους γονείς του είπε: «Η μητέρα μου ξέρει ότι είμαι δυνατός. Της λέω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος φίλους μου. Δε φοβόμαστε τίποτα», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top