Δολοφονία ακτιβιστή: Η τελευταία του φωτογραφία λίγο πριν πεθάνει

Το συγκινητικό μήνυμα που βρέθηκε στο κινητό του

Σοκαρισμένη είναι η αμερικανική κοινή γνώμη από τη στυγερή δολοφονία ακτιβιστή μες στη μέση του δρόμου στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, μπροστά στα μάτια της συντρόφου του. Λίγες ώρες πριν το ζευγάρι ήταν μαζί σε μια γαμήλια δεξίωση και τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ερχόταν. 

Η στιγμή της άγριας δολοφονίας ακτιβιστή μπροστά στα μάτια της φίλης του

Η εφημερίδα Sun δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τον ακτιβιστή να ποζάρει χαμογελαστός κι ευτυχισμένος δίπλα στη σύντροφό του, πριν πεθάνει στην αγκαλιά της. 

 

 

Η σύντροφός του μάλιστα αποκάλυψε κι ένα συγκινητικό μήνυμα που βρήκε στο κινητό του τηλέφωνο. 

«Το μόνο που θέλω είναι να αγαπήσω την Κλόντια περισσότερο από όσο έχει αγαπηθεί ποτέ, το οποίο ειλικρινά είναι το μόνο που θα της άξιζε», έγραψε, σύμφωνα με ένα στιγμιότυπο οθόνης που δημοσίευσε η σύντροφός του στο X.

«Βρήκα αυτό το σημείωμα στο τηλέφωνο του Ράιαν. Το έκανε, το έκανε, το έκανε», έγραψε στην ανάρτησή της, η οποία αργότερα έγινε ιδιωτική.

Νέα Υόρκη: Πώς έγινε η δολοφονία του ακτιβιστή

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ τη δολοφονία του άτυχου άνδρα. Αρχικά το ζευγάρι καθόταν σε μια στάση λεωφορείου στο Bedford-Stuyvesant, λίγο μετά το γαμήλιο πάρτι, στο οποίο είχαν παραβρεθεί. Ένας άνδρας πέρασε από δίπλα τους. Το ζευγάρι σηκώθηκε για να φύγει και τότε ο άνδρας έσπρωξε κι έριξε κάτω ένα μηχανάκι. 

 

 

Χωρίς κανείς να τον προκαλέσει άρχισε να φωνάζει στο ζευγάρι «τι κοιτάτε;» και να προχωρά απειλητικά προς τον ακτιβιστή. Στο βίντεο φαίνεται να τον σπρώχνει και να τον χτυπάει στο πρόσωπο, ενώ εκείνος του λέει να ηρεμήσει και προσπαθεί να προστατευτεί.

«Θα σε σκοτώσω!» άρχισε να φωνάζει τότε ο άνδρας, έβγαλε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε πολλές φορές στο στήθος. 

Στη συνέχεια, φάνηκε να φτύνει στο πρόσωπο της γυναίκας και να κλωτσάει τον φίλο της, ο οποίος βρισκόταν αιμόφυρτος στο έδαφος, προτού φύγει τρέχοντας.

 

 

Η σύντροφος του θύματος κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όμως ήταν αργά, καθώς μια μαχαιριά είχε διαπεράσει την καρδιά του. 

Ο δολοφόνος δεν έχει συλληφθεί μέχρι στιγμής. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top