Η στιγμή της άγριας δολοφονίας ακτιβιστή μπροστά στα μάτια της φίλης του

Σοκαριστικό βίντεο από το έγκλημα σε δρόμο της Νέας Υόρκης

Σοκαρισμένη είναι η Νέα Υόρκη από τη στυγερή δολοφονία ακτιβιστή στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια της φίλης του.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου καταγράφονται καρέ καρέ οι τελευταίες στιγμές του ζευγαριού. 

Ο 32χρονος Ράιαν Κάρσον και η κοπέλα του που επέστρεφαν από γαμήλια δεξίωση κάθονταν και συζητούσαν σε ένα παγκάκι σε στάση λεωφορείου. Λίγη ώρα αργότερα, σηκώθηκαν και άρχισαν να περπατούν, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στον δρόμο τους ένας άνδρας.

Άγρια δολοφονία ακτιβιστή στη μέση του δρόμου της Νέας Υόρκης

Ο 2χρονος Ράιαν Κάρσον κάθεται με την κοπέλα του στο παγκάκι, λίγα λεπτά πριν δολοφονηθεί / Φωτογραφία από βίντεο Twitter

Ο άγνωστος ήταν εκτός εαυτού και κλωτσούσε ό,τι έβρισκε μπροστά του. Ξαφνικά, απευθύνθηκε στον Κάρσον λέγοντάς του με έντονο ύφος «Τι στον διάλο κοιτάς;». «Δεν κοιτάω τίποτα», ήταν η απάντηση του 32χρονου ακτιβιστή, πριν ο άγνωστος άνδρας αρχίσει να του επιτίθεται. «Θα σε σκοτώσω», ακούγεται να του λέει, με τον Κάρσον να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ο άνδρας έβγαλε ένα μαχαίρι, τον μαχαίρωσε στο στήθος και τον σκότωσε, μπροστά στα μάτια της κοπέλας του που κοιτούσε αποσβολωμένη. Μετά το θανατηφόρο χτύπημα, ο δράστης αρχίζει να απομακρύνεται, πριν επιστρέψει και πλησιάσει την τρομοκρατημένη γυναίκα, την οποία έφτυσε και έφυγε.

Στη συνέχεια, μια άγνωστη γυναίκα εμφανίζεται στο βίντεο φωνάζοντας στον τρελό «Μην τον πειράξεις!» και επαναλαμβάνοντας κάτι που ακούγεται σαν το όνομα «Brian» ή «Bryan». Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η γυναίκα αυτή και ο ύποπτος γνωρίζονταν πριν από τη δολοφονία, δήλωσαν αστυνομικές πηγές την Τρίτη.

Το βίντεο τελειώνει καθώς η κοπέλα του ακτιβιστή γονατίζει πάνω από το σώμα του. Τον κρατούσε αγκαλιά μέχρι να φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε λίγο αργότερα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο: 

 


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top