Τουρκία: Η στιγμή της έκρηξης έξω από το υπουργείο Εσωτερικών στην Άγκυρα

Ανατινάχθηκε ο δράστης - Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί

Βομβιστική επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής κοντά στο υπουργείο Εσωτερικών στην Άγκυρα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Αλί Γερλίκαγια. Οι δύο δράστες είναι νεκροί και δύο αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί.

Ειδικότερα, ο υπουργός ανακοίνωσε πως περίπου στις 09.30 το πρωί, «δύο τρομοκράτες που ήρθαν με επαγγελματικό όχημα μπροστά από την πύλη εισόδου της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας του Υπουργείου Εσωτερικών, πραγματοποίησαν βομβιστική επίθεση», όπως μεταδίδει το CNN Turk. Ο ένας από αυτούς ανατινάχθηκε και ο δεύτερος «εξουδετερώθηκε».

«Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στους ήρωές μας» συμπληρώνει στην ανάρτηση ο υπουργός Εσωτερικών, ενώ τονίζει «ο άγωνας μας θα συνεχιστεί μέχρι να εξουδετερωθεί και ο τελευταίος τρομοκράτης».

Αρχικά ακούστηκε μια έκρηξη και ακολούθησαν πυροβολισμοί. Η λεωφόρος Ατατούρκ έκλεισε για την κυκλοφορία και το σημείο αποκλείστηκε. 

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter ακούγονται δυνατοί κρότοι και πυροβολισμοί και στη συνέχεια οι σειρήνες των Αρχών. 

Τουρκία: «Κόβει» την ανάσα βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης 

Σοκαριστικά είναι τα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη στιγμή της έκρηξης έξω από το υπουργείο Εσωτερικών της Τουρκίας. 

Στα βίντεο φαίνεται η φωτιά που δημιουργείται από την έκρηξη και ο κόσμος να τρέχει πανικόβλητος προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top