Αεροσκάφος συνετρίβη πάνω από πάρτι gender reveal - Νεκρός ο πιλότος

Αποκάλυψε το φύλο του μωρού και «έπεσε» δευτερόλεπτα μετά

Ένα μικρό αεροσκάφος που είχε ενοικιαστεί για gender reveal πάρτι, συνετρίβη πάνω από τα κεφάλια των καλεσμένων αμέσως μετά αφού αποκάλυψε το φύλο του μωρού. Οι παρευρισκόμενοι δε συνειδητοποίησαν τι συνέβη και ζητωκραύγαζαν, την ώρα που ο πιλότος έπεφτε νεκρός.

Οι μελλοντικοί γονείς γιόρταζαν την εγκυμοσύνη με την οικογένειά τους και τους φίλους τους σε ένα υπαίθριο πάρτι, στο οποίο θα αποκάλυπταν το φύλο του μωρού που περιμένουν. Για τον λόγο αυτό, είχαν ενοικιάσει ένα μικρό τζετ, το οποίο θα έβγαζε ροζ ή μπλε καπνό, ανάλογα με το φύλο του μωρού.

 

 

Ενώ το αεροπλάνο πλησίασε τους γονείς, που κάθονταν μπροστά από το στολισμένο με μπαλόνια σκηνικό, έβγαλε έναν ροζ καπνό, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι θα έκανε κόρη. Οι παρευρισκόμενοι και οι γονείς άρχισαν να ζητωκραυγάζουν και να αγκαλιάζονται, ενώ το αεροπλάνο, ένα Piper PA-25-235 Pawnee, συνετρίβη πάνω από τα κεφάλια τους.

Άρχισε να στροβιλίζεται στον αέρα και στη συνέχεια «προσγειώθηκε» λίγο πιο πέρα από το σημείο που γινόταν το πάρτι.

Μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί, γονείς και καλεσμένοι γλεντούσαν και χαμογελούσαν.

Από το τραγικό περιστατικό τραυματίστηκε θανάσιμα ο 32χρονος πιλότος του μικρού αεροσκάφους, ο οποίος αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top